Bebek İkinci El kızımınyatak,oyuncak,giyim gibi eşyalarını satışa çıkardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aktivite masası için bana özelden ulaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim fakat o satıldı .

kangroonun resmi nette var krem mavi yine krem mavi renkli bir mankenin üstünde fakat maile çantayı yolladım passazade soft and dream modeli hiç kullanılmamış

Son düzenleme:
hayırlı olsun bir de mont filan var elimde yarın görmek istermiydiniz

arkadaşlar kangroo sıfır ktusundadır chicco nun dream and soft modeli nette görebilirsiniz hem yan hem ön kullanmaya müsaittir rengi mavi krem di,r.

hayırlı olsun bir de mont filan var elimde yarın görmek istermiydiniz

Aslında çok isterim Esra hn ancak size taşıması bana da ödemesi zor olabilir :)
O nedenle onlara daha sonra bakabilirim bu durumda. Teşekkürler yine de

arkadaşlar evde çok yer kapladığı için acilen yatağımızı bir de park yatağı elden çıkarmak istiyorum.

arkadaşlar evde çok yer kapladığı için acilen yatağımızı bir de park yatağı elden çıkarmak istiyorum.

merhaba bende ankaradayım park yatağı düşünüyorum fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz birde kurulması montajı kolaymı

merhaba bende ankaradayım park yatağı düşünüyorum fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz birde kurulması montajı kolaymı

mother care marka haki yeşil kurulması kolay kutusunda netten resmine bakabilrisiniz bassinette modeli ntte bej rengi mevcut sade bir model 150 tl.

Son düzenleme:
perşembe günü getirebilirim çünkü yarın oyuncakları teslim edicem

Persembe günü cantayi da getirebilir misiniz yipranmis degilse onu da almak istiyorum. Kanguru ve canta teslimibicin telefon numarasi gondercem siz de numaranizi gonderebilir misiniz simdi mail atıyorum

arkadaşlar hepinize günyadın diliyorum kangroo hakkında bir bilgi değişikliği yapmak istiyorum modeli chıcco go plus mış özür diliyorum karışıklık için daha önce sözettiğim diğer modelle aynı duruş ve fonksiyona sahip sadece isim değişik rengi de gri ve koyu gri.ben yanlış hatırlamışım.özellikleri ve fiyatında bir değişilik yoktur.hem ön hem arka hemde yan taşımaya uygundur.hiç kullanılmamış.
ayrıca ankarada olan arkadaşlar için bol miktarda çok temiz ingiitereden getirdiğim kız erkek de olabilir giyim var dr brown 240 ml. biberonlar avent mama kapları 2.el renk renk boy boy bodyler mevcut resim koyamıyorum ilgilenenler bana özelden ulaşırsa sevinirim.teşekkürler

Son düzenleme:
arkadaşımız almaktan vazgeçtiği için kangroo muz hala satıştadır çantanın ve bendekinin resmini maille gönderibilirim chicco çantayla birlikte 50 tl dir

arkadaşlar özelden ulaşanlar için oyuncaklar satılmıştır. teşekkür ediyorum.diğer ihtiyaçlar için ulaşanlara yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…