Bebek İkinci El kızımınyatak,oyuncak,giyim gibi eşyalarını satışa çıkardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esra hanım akşam oyuncaklarımızı çalıştırdık. İkisi de sorunsuz çalışıyor ve dediğiniz gibi çok iyi durumdalar. Tekrar teşekkür ediyoruz. Sevgiler

arkadaşlar açık renk (krem ya da kırık beyaz gibi) mother care marka bebek banyomuzu da satmak istiyorum.bilginize.

hemen hemen herşey var gibi... yataklar kangroo biberon bol miktarda hem erkeğe hem de kıza uygun kıyafetler (umutlucadi ya ayırdıklarım hariç) az kullanılmış renk renk boy boy bodyler avent kaplar çanta tahta yap bozlar alt açma ürünleri ayakkabılar mont astronot mothercare marka sıfır 3 lü beyaz renk body vs... şu an elimde mevcut

Son düzenleme:
sakın yanlış anlamayın lütfen kırılmayın çünkü kargo parası filan eklenince astarı yüzünden pahalıya geliyor gibi sanki o nedenle söyledim

burda hep kargoyla alışveriş yapıyoruz ama herkesin tarzı farklı tabii sorun yookk...iyi satışlarr

Son düzenleme:
arkadaşlar özelden ulaşanlar için oyuncaklar satılmıştır. teşekkür ediyorum.diğer ihtiyaçlar için ulaşanlara yardımcı olmaya çalışırım.
ben beşik ve park yatakla ilgileniyorum...ama bana dönüş yapmadnız

arkadaşlar günaydın işler nedeniyle dönemediğim arkadaşlardan özür diliyorum. bugün 23 24 26 ve 27 numaralrda kullanılmış puma ayakkabılar tanesi 5 tl den bir de kullanılmamış olan ayakkabılarıda 20 tl ye vermek istiyorum.mail gönderenlere resim yollayacağım

ben beşik ve park yatakla ilgileniyorum...ama bana dönüş yapmadnız

park yatak 150 tl mothercare marka haki yeşil besinette modeli netten inceleyebilirsiniz yatağında fotoğrafını maille gönderebilirim.tamamen doğal renk de hiç bir boya ve yapıştırıcı içermeyen büyük boy hem alt hem de yan parmaklığı kademeli olarak inebilen açık renk ve içinde yataş marka hiç lekesiz hem kış hem de yaz tarafı olan beyaz yatağıyla 200 tl.

Son düzenleme:
bana özelden mesaj atan arkadaşlara hemen mail göndermeye çalışıyorum ama acaba gitmiyor olabilir mi? bugün tekrar elimdekileri göndermeye çalıştım

özelden mesaj gönderen arkadaşlar için bodyler sadece 9 aya kadar elimde mevcut ayakkabı da da sarı renkli unisex bot ve siyah kız için olan sıfırdır.

murat_elibol07@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…