Bebek İkinci El kızımınyatak,oyuncak,giyim gibi eşyalarını satışa çıkardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özelden mesaj atan arkadaşlarım yatak ve alt açma çanta haricinde mailimde resim yok işyerinde olduğumdan vaktim olmuyor ankaradayım mailleriniz mesajlarınıza yazmayı unutmayın lütfen teşekkür ederim hepinize

arkadaşlar fisher price aktivite masamızı da satıyorum yepyeni herhengi bir sorunu yok yalnız resim yükleme olanağım olmuyor bir de tercihim ankara daki arkadaşlar gelip elden görebilirler ve beğenirse teslim alabilirler fiyatı 80 tl.

banada mail atarmısınız belkis.laleli@hotmail.com yaramaz topları görmek istiyorum ve de başka oyuncak vaarsa onları mail atarmısınz fiyatlarıyla birlkite

günaydın topları bir arkadaş aldı ankaradan aktivite masası var elimde çok temiz 80 tl ama elimde resim yok e bebek de sıfırı 140 tl dir.

Son düzenleme:
bana özelden ulaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum fakat evlerine teslim isteyenler için yazıyorum çalıştığım için hem vaktim yok hem de almak isteyen kişiler lütfen kendileri bana ulaşırsa çok sevinirim zira oldukça merkezi bir yerdeyim:)

Cnm elinde 2yasa gote kiyafet varmidir

ben de o kadar çok eşya var ki her türden ücretsiz izindeyken ingilteredeydim alışverişi de seviyorum çeşit çok olunca eskime olayıda olmuyor hatta sıra bile gelmiyor bazılarına fakat onları fotoğraflamak filan imkansız vaktim yok almak isterseniz boyutları renk ve türlerini yazın özelden yardımcı olaya çalırım size

Cnm ozeline bakip bana bi cevap verirsen
Sevinirim :) ozeline simdi yaziyirum

size özelden ulşamya çlıştım ama ulşamadım numaranızı bırakın sizi arayım

arkadaşlar ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum aktivite masamızı sattım hayırlı olsun

Cnm ozeline bakip bana bi cevap verirsen
Sevinirim :) ozeline simdi yaziyirum

sevgili arkadaşım sanırım başka bir ildesiniz kargo paketleme paranın alınması vs. bunlar çok vakit alıyor....o ndenele alışveriş de tercihim ankara içi elden teslim alıp nakit olaraködeyen arkadaşlar oluyor ilginize teşekkür ediyorum.

arkadaşlar elimde 3 adet paketi hiç açılmamış 1 - 2 -3 yaşa kadar uygun az parçalı tahta puzzle var tanesi 2b uçuk liradan veriyorum almak isteyen olursa ayrıca dr brown marka 2 adet büyük boy paketli biberon ve chıcco marka göğüs pedi ve ingiltereden aldığım çok miktarda kullan at önlük var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…