• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızımınyatak,oyuncak,giyim gibi eşyalarını satışa çıkardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın iyi haftalar herkese kızımın 2-5 yaş zeka gelişim oyuncağı ELC marka button boards(cards) oyununu satıyorum 20 tl. delikli figürlü renkli kartlar var plastikbir board üzerine yerleştirerek aynı renk plastik düğmelerle şekili tamamlıyorsunuz eksizdir az kullanılmış ve kutusundadır.ilgilenenler için diğer eşyalarımız henüz satılmamıştır. bana özelden ulaşanlara en kısa sürede dönmek üzere

Son düzenleme:
günaydın iyi haftalar herkese kızımın 2-5 yaş zeka gelişim oyuncağı ELC marka button boards(cards) oyununu satıyorum 20 tl. delikli figürlü renkli kartlar var plastikbir board üzerine yerleştirerek aynı renk plastik düğmelerle şekili tamamlıyorsunuz eksizdir az kullanılmış ve kutusundadır.ilgilenenler için diğer eşyalarımız henüz satılmamıştır. bana özelden ulaşanlara en kısa sürede dönmek üzere

merhabalar...benim özel msj hakkım yok size mail. adresi gönderdim ancak bana henüz dönmediniz park yatak ve yatakla ilgileniyorum ...sizin bana özel mesajla ulaşma imkanınız varsa resimleri gönderirseniz sevinirim...ayrıca elinizde resimleri mevcut olan eşyaların hepsinide gönderebilirsiniz...

merhabalar...benim özel msj hakkım yok size mail. adresi gönderdim ancak bana henüz dönmediniz park yatak ve yatakla ilgileniyorum ...sizin bana özel mesajla ulaşma imkanınız varsa resimleri gönderirseniz sevinirim...ayrıca elinizde resimleri mevcut olan eşyaların hepsinide gönderebilirsiniz...

merhabalar pek çok kez elimdekilerin resmini size mail olarak gönderdim fakat sanırım mail de bir sorun olduğundan elinize geçmiyor. zaten halen satılmayan pek çok şey var elimde

özelden ulaşan ve yeni okuyan arkadaşlar için bodylar 0 ay dan itibaren kız erkek tanesi1,5 tl tulumlar 10 tl den başlamaktadır.astronot denen türde olanlar 30 tl mavi renkli kadife mother care markadır.

size cevap yazdım...maillerinizi kontrol ederseniz sevinirim...

merhabalar ilginize çok teşekkür ederim hemen maili yanıtladım umarım anlaşırız da bebişinize eşyaları gönderebiliriz. bir de elimde neler olduğunu sormuşsunuz her türlü kıyafet oyuncak mevcut olup, mother care -marks spencer- chıcco - adams kids vs. gibi yabancı markalardır.

Son düzenleme:
sonunda giysilerdem 1 - 2 parça resim gönderebilirim mail olarak bilginize

sevgili arkadaşlar
ankaradayım kızımın eşyalarını satmak istiyorum resimleri yükleyemedim ama email den gönderebilirim.
1-rus çamı doğal renk tamamen doğal hiçbir yapıştırma ve boya içermeyen, hem altı hemde yan parmaklığı kademeli olarak inip ayarlanabilen, içinde bir tane bile lekesi olmayan kış yaz tarafı bulunan beyaz yataş yatakla birlikte 200 tl.ye veriyorum.
2- 2 adet pembe 1 adet mor lastikli mother care aynı yatağa uygun az kullanılmış çarşaf 15 tl.
3- mothercare marka krem rengi alt açma süngeri naylonlu ve üstünün az kullanılmış organik pamuk yastıklı krem rengi pembe tavşan figürlü alt açma minderi ile 30 tl.
4- chicco marka mavi renkli çanta 15 tl.
5- chicco marka hem yan hem de sırt ve ön yüze asılabilen kanguru hiç kullanılmamış 40 tl.
6- çeşitli markalarda temiz bebek (çıngırak türü diyebiliriz) oyuncakları 5 tl den teki verebirim
7- dechatlon dan az kullanılmış ayakkabı 10 tl
8- unısex sıfır bot sarı renkli 30 tl.
9- mother care marka park yartak 150 tl haki yeşil renkte alt açma ünitesi mecut
daha vereceğim çok şey varda bunlar bir elimden çıksında .bana mail ve özelden ulaşabilrsiniz ankara dışı i,çin kargo alana aittir.ankara için elden gelip görme ve alma imkanları vardır. hepinize teşekkürler. :16:

canim ben seni cok aradim yumy olarak ama bulamadim burdaki sayfalara baktim oyuncaklarla ilgileniyorum cingirak felan resimlerini yükliyebilirsen bakmak isterim mail adresim bircandemirtas@gmail.com tesekür ederim

merhabalar elimde oyuncak olarak 2-5 yaş için ELC marka button boards var 20 tl. ufak tahta puzzle lar var hiç kullanılmamış 2,5 tl. yağmur sesi gibi chıcco çıngırak varbebe dor mrka, plastik ses çıkaran ufak oyuncaklar filan yani 0-9 aya göre mevcut 5 tl. diğer sesli ışıklı oyuncaklarımız satıldı ne yazıkki

Son düzenleme:
merhabalar elimde olan aykkabı resimlerini maille gönderdim istediğiniz ürünlerinde resimlerini yarın göndermeye çalışacağım fiyat konusund da bir miktar mailde belirttim umarım anlaşırız bebeğiniz sağlıkla giysilerimizi kullanır

Başka eğitici oyuncaklar varsa onlarıda alabilirim canım

2 büyük aktivite oyuncağımız satıldı elimde şu an

hiç kullanılmamış paketinde tahta ufak puzzle lar var tanesi 2,5 tl.
elc marka 2-5 yaş button board zeka oyuncağı az kullanılmış eksiksiz temiz 20 tl
çeşitli çıngırak türü bebek oyuncakları var 5 tl den
ayrıca toplu giysi ve oyuncak alımlarında ufak bir de hediyemiz yanında ücretsiz gönderilecektir.

Back