Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızım 20 günlük 1 haftadır yüzünde sivilce gibi ucu beyaz çok küçük bişeyler vardı gitgide fazlalaştı cumartesi dr.umuzda kontrolümüz vardı dr.bebeklerde olur sonra geçer dedi ama gitgide fazlalaşıyor şu an yüzünün üçte birinde ve boynundada var ama vücudunda yok allaha şükür çok üzülüyorum yarın başka bir dr.dan randevu aldım ama içim hiç rahat değil başına böyle bişey gelen yada böyle bişey duyan varmı kötü bişey olamsından korkuyorum ne olur yardım edin
benim kızımdada oldu sonra geçti , doktora sormuştum bebeklerde olur demişti . Ama yüzünü kaplıcak gibi olursa ara demiştim fazlalaşırsa .
Sen yinede doktora göster derim. Ama korkulacak bişey diildir merak etme
seni çok iyi anlıyorum.biz yeni kurtulduk.kızım iki aylık.bende okadar çok stres yapmıştım,uyukum tutmuyordu.yuzu harita gibiydi.çeşit çeşit kremler kullandım ve çok yanlış oldu.en son eumovate merhem verdi doktor,biraz işe yaramıştı.sık sık yuzunu ılık su ve pamuklan sil.nemlendirici sür.başka birşey yapma.sabret,geçecek.buyudukçe.bebişini optum (uzaktan).a.s
canim ben almanyada yasiyorum burada bebek dogduktan sonra istersen ilk aylarda yardimci olmak icin ebe eve geliyo benimde kizimda olmustu ve bana ebe demistiki bu pütürükler kizlarda oluyor biliyosun deme demisti hani biz adet oluyoruz ya kiz bebeklerdede zaman zaman hormonlari yükseliyor böyle oluyor bu cok normak kendiliginden yine kaybolur demisti öbür arkadaslarin da dedigi gibi bisey degil gecer sonra telas etme cesitli kremler sürüpte bebeginin cildini bozma olurmu sakin olmaya calis
dr.dan geldik dr.atopik dermatit dedi yani egzama türü bendede vardı hamile kalmadan önce 10 ay uğraşmıştım bununla benimkiler tırnakla çizilmiş gibiydi ve felaket kaşınıyordu benim dr.um yüzde 98 bebeğindede olur panik yapma demişti ama bu zamana kadar olmayınca bende konduramadım kızıma açıkçası egzamadır diye dr.bir krem verdi onu kullanıcaz ve hergün mutlaka banyo yapacakmış allahım yinede başka bir dert vermesin demekten başka elimden bişey gelmiyor
Canım benim oğlumda hala oluyor arada. İlk doğduğunda çok daha fazlaydı. Doktorumuz sütünün yağından demişti ama ben yine de dayanamdım pediatrist dermotoloğa götürmüştüm. O da aynı şeyi söyledi. Muhtemelen seninde öyledir.
Aa afedersin arka sayfayı okumadan yazmışım. Geçmiş olsun. Benim kuzenimin oğlunda da olmuştu. Çok temiz tutman gerekiyor. Birde kuzenim papatya suyu yapıp ılık ılık yüzünü silmişti oğlunun. Çok geçmiş olsun.
cnm bnm bebegimdede oldu dr telaşlanma dedi normalmiş.locait die bi krem verdi yoğun yerlere günde 2 kere sür dedi onu sürdüğüm zaman geciyodu ama bikaç gün sonra tekrar çıkıyodu bende çıktıkça sürüyodum gece yatarken sabaha bişi kalmıyodu şimdi 3.5 aylık oldu gecti sayılır arasıra az az çıkıyo.buarada dr nemlendirici tarzı bebek losyonu sürme demişti
benim bebegimdede ayni gittikce yayiliyordu daha sonra bide kuruyum sertlestiler dr um vazelin cerikli bi krem tavsiye etti cok iyi gel di 3 günde hepsi kayboldu, ama simdi nezaman yeni bisey giyise yada yeni bi bahtaniye yada tekstil degse hemen kabariyo bunuda bi gözlemle bence
bana elidel verdi ama kullandım gayet iyi geldi 2 gün sonra başka yerlerinde çıktı nette araştırdım kullanılmaması gerektiğinide yazan çok kişi var kafam karıştı ne yapayım diye