• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın yamuk parmağı 🥲

• Konu Sahibi Konu Sahibi merve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yaaaa çok tatliş ama.bu işler sararak vs olmaz . Parmakları da uzun 😁 yine de isterseniz bir doktora götürün. Ailede birilerinin ayağı öyle demek ki , ailedekilere dikkat edin zorluk yasiyorlarsa doktora gidin
Benim bildiğim yok gerçekten ailedekilerde. 🥲 Sararak olma kısmıni ben uydurdum 🤪

Benim oğlumun ayak parmaklari da içe kivriky 2 yaşında yürümesi vs normal ama ayakkabı alırken denerken sorun oluyor
Düzelir insallah büyüdükçe.

rahmetli babaannem o şekilde 86 yıl yaşadı.
düzelir inşallah.
düzelmese de çok güzel pamuk pamuk🌺

Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. 🥲 Bence çok sevimli bir farklılık.

Ama ilerde sorun olur mu ayakkabı filan giyerken acır mı?
Önceden yapılabilecek nir şey var mı?
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Benzer bie durum yaşayan bilen var mı?
Önerileriniz nelerdir?

Fotoğraf ekliyorum. 🥲

Eki Görüntüle 2981385
Yaaaaaa yirim onu beeennnn😻😽 fikrim yok ama ısırıp koklayasım geldi mervisim 😍🤩🤗 rabbim sağlık versin korusun ınş 🤲💜🍒💋

Bebişim her ne kadar kabul etmese de benim eşimin de bi ayak parmağı daha üstte bir sıkıntı yaşamıyor ama 2.fikir olsun diye başka bi doktora danış istersen ❤️

Aaay böyle bi konum varmış. Güncelliyim bari.

20230909_162344.jpg

Düzeldi. Çok belirsiz fark var. Sorun yaşamıyoruz. 🥲

Back