Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz teyzesiMasallah demeye geldim,mis gibi kokusu geldi resmen
Teşekkür ederiz teyzesi.ay bu poğaçaymış tam, sabah neşem oldu, güle güle büyüt :)
Teşekkür ederiz teyzesi
At bana bakayım seninkine de. Düzelcek bi şey olduğunu da pek sanmıyorum uzun işte diğerlerinden. Diğerleri büyürken bu duracak mı sanki.Merve bizim sıpada da oldu sol ayağı hatta. Pazartesi randevu var ortopediye sen de bir git. Bizim doktor da zamanla düzelir dedi ama içimiz rahat etsin en azından
Atayım da hiç belli değil ki yavrum ayak ortası ya geçiyor kilo aldıkça yamuk kısım ama ben gideceğim yine de. Benim kuzunun ayağının ortası parmağı değil. Sen parmağı ya hiç ihmal etme ona bir çare elbet vardır hiç olmadı ısıra ısıra kısalt annesiAt bana bakayım seninkine de. Düzelcek bi şey olduğunu da pek sanmıyorum uzun işte diğerlerinden. Diğerleri büyürken bu duracak mı sanki.
Kesinlikle parmakla ilgili değil. Evet keşke düzelir demeseymiş, bir şeyler yapılabilirdi belki. Canları sağ olsun da, ben hiç eksikliğini hissetmedim şimdiye kadar. Akran zorbalığına da maruz kalmadım, kimse fark etmiyor bile.Benimkinin kalem işi berbat Margırıt Bir boyama yapıyor dağlara taşlara ehehe
Parmağı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama
Bir zararı yol bize ama düzelmez deseydi önlem alabilirdim
Oo ayakk parmaklarunniiii ısırmayaa geldiimmm ammaa beennnKızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. Bence çok sevimli bir farklılık.
Ama ilerde sorun olur mu ayakkabı filan giyerken acır mı?
Önceden yapılabilecek nir şey var mı?
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Benzer bie durum yaşayan bilen var mı?
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Teşekkürler teyzesiOo ayakk parmaklarunniiii ısırmayaa geldiimmm ammaa beennn
Bunu demek için girmiştimm parmak falan görüncee dayanamadımm
Düzeltme etmiştim sonraTeşekkürler teyzesi
Mervecim aynı parmakla aynı sorunu yaşıyorum bizimkiler müdahale etmemişler yada bilmiyorum kısmını ama bir sıkıntı yaşamıyorum sadece iki ayağımda da o parmaklar hep yanındakinin altında açık ayakkabı giyince farkediliyor sadece. İçin rahat edecekse bir ortopedi doktoruna götür canım.Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. Bence çok sevimli bir farklılık.
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Yaa Götürürüm muhtemelen de sorun olmadığını duymak rahatlattı.Mervecim aynı parmakla aynı sorunu yaşıyorum bizimkiler müdahale etmemişler yada bilmiyorum kısmını ama bir sıkıntı yaşamıyorum sadece iki ayağımda da o parmaklar hep yanındakinin altında açık ayakkabı giyince farkediliyor sadece. İçin rahat edecekse bir ortopedi doktoruna götür canım.
Nasıl başladı nasıl bittilik bi mesajBabaminda ayak parmaklari oyle 45 no ayakkabi giyiyor iblis ,seytan gorsun yuzunu zaten de yasiyor gayet guzel yuruyor parmaklariyla..
Benimde hepsi ic ice gibi sorun yasamadim bende ama boy siralamam esittir buyukten kucuge ama kimi.gorsem herkesin ikinci parmagi uzun bu neden.oluyo kocalarindan uzun yasarmis ikinci parmagi uzun olan ?
Sağlık açısından bir sıkıntı olmayacaksa-insallah olmaz-bırak o da öyle olsun. Ama yine de bir doktor muayenesi olsun bence.Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. Bence çok sevimli bir farklılık.
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Teşekkürler teyzesiGötür göster annesi bir doktora sen ,rahat olsun için.
Asi ruhlu bu bebe yaa yerler parnakları