- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.022
- 598
- 33
Teşekkürler teyzesiSağlık açısından bir sıkıntı olmayacaksa-insallah olmaz-bırak o da öyle olsun. Ama yine de bir doktor muayenesi olsun bence.
Koklayıp öptüm cücüğü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler teyzesiSağlık açısından bir sıkıntı olmayacaksa-insallah olmaz-bırak o da öyle olsun. Ama yine de bir doktor muayenesi olsun bence.
Koklayıp öptüm cücüğü
Yaa Doktor bir şey yapmıyoruz bu durumlarda filan dedi. Bana önemsemedi gibi geldi ama önemsiz olduğunu bi doktordan daha duymam lazım.Konu başlığını ilk bakışta “Kızımın pamuk parmağı” diye okumuştum resmi görünce aslında ilk okuduğum daha çok uyuyor ya bu resme dedim Çok tatlı ama umarım ilerde kendisine bir sorun yaratmaz doktorunuz birşey dedi mi
Teşekkürler göstereceğim.Bı sorun yoktur ama siz yinede gösterin benimde sağ ayagimin baş parmağının yanındaki parmağım diğerlerine göre uzun hiç bir sorun teşkil etmedi :)
Götüreceğim.Kesinlikle doktora götür.
Benim ayak parmağında ikinci parmağım üstte genetik sıkıntı yok ama senin bebeğinin daha değişik.
Doktor görsün bir de bizim ailede kızların ayakları içe basik zmaaninda götürmüşler doktor mudahele etmemiş ama ben anneme hala kizarim başka doktora goturseydin felan diye
Çünkü görüntü olarak hoş durmuyor.
Ayakkabının içini yamultuyoruz.
Teşekkür ederim. Sizin de evladınızı Allah bağışlasınBenim kızımın da aynı parmağı bu görüntüye yakındı, çok evham yaptım ama doktor bana kızdı dert ettiğin şeye bak o zamanla düzelir bi sıkıntı yok dedi gerçekten de şu an baya düzeldi,incelemeden farkedilmiyor bile,kızım 4 buçuk yaşında şimdi Allah bağışlasın ,maşallah kuzuya
Bı sorun yoktur ama siz yinede gösterin benimde sağ ayagimin baş parmağının yanındaki parmağım diğerlerine göre uzun hiç bir sorun teşkil etmedi :)
Teşekkürler teyzesiAllah'ııııımm misssss kokulu ayaklardan öperim. Hiçbir fikrim yok, öpme fırsatını kaçırmak istemedim.
Teşekkürler svgili mune. Tam pozisyonlandırmayı bir doktordan öğreneceğim en kısa süredeMerve,
arkadaşlar zaten doktora götürmenizi yazmış ama üzülüp dert etmeyin diye yazmak istedim, eğer şimdiden dikkat eder parmağın ayak tabanına doğru içe kıvrılmasını önleyecek bir tedavi uygulanırsa ileride sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
Benim de aynen böyle hem de iki ayağım da :) sağlık açısından bana bi sorun yaratmadı ama tırnak ta yamuk büyüyor ona bağlı olarak ve tırnak batması olabiliyor ilerleyen yaşlarda.Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. Bence çok sevimli bir farklılık.
Ama ilerde sorun olur mu ayakkabı filan giyerken acır mı?
Önceden yapılabilecek nir şey var mı?
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Benzer bie durum yaşayan bilen var mı?
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Derdim aadece rahat ayakkabı giyebilmesi.Benim de aynen böyle hem de iki ayağım da :) sağlık açısından bana bi sorun yaratmadı ama tırnak ta yamuk büyüyor ona bağlı olarak ve tırnak batması olabiliyor ilerleyen yaşlarda.
Teşekkürler svgili mune. Tam pozisyonlandırmayı bir doktordan öğreneceğim en kısa sürede
Giyer annesi, yeter ki parmağı şimdiden doğru yöntemle düzeltilsin, benim de babadan genetik :))) ayaklarımın 2. parmakları biraz uzun, kızıma da aynı genetik geçmiş onun ayaklar babası gibi ince uzun parmaklar da birbirinden uzun, tek sıkıntı kalıba göre 39 ya da 40 numara ayakkabı giymesi ve çorapların hep uzun parmaklardan dolayı burundan delinmesiDerdim aadece rahat ayakkabı giyebilmesi.
Yaaaa çok tatliş ama.bu işler sararak vs olmaz . Parmakları da uzun yine de isterseniz bir doktora götürün. Ailede birilerinin ayağı öyle demek ki , ailedekilere dikkat edin zorluk yasiyorlarsa doktora gidinKızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. Bence çok sevimli bir farklılık.
Ama ilerde sorun olur mu ayakkabı filan giyerken acır mı?
Önceden yapılabilecek nir şey var mı?
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Benzer bie durum yaşayan bilen var mı?
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Ayakkabı da sorun olmadı bana hiç giyerken düzeliyor zaten :)Derdim aadece rahat ayakkabı giyebilmesi.