Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor.Bence çok sevimli bir farklılık.
Ama ilerde sorun olur mu ayakkabı filan giyerken acır mı?
Önceden yapılabilecek nir şey var mı?
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Benzer bie durum yaşayan bilen var mı?
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Yerim ya.Oğlumun yamuk parmaklarıyla arttırıyorum. Doktor büyüdükçe düzelir dedi ama düzelmedi. Bence müdahale edilmeli kendi haline bırakılmamalı
Eki Görüntüle 2981386
Çocuk ortopedi doktoru olması şart mı peki? Bizim şehrimizde yok.Bence bir ortopediye gidin ilerde ayakkabı sorunu yaşamasın en iyisini onlar önerir. Biz sürekli gittiğimiz için çok ilgileniyorlar zaten bişey yoksa söylerler
yaaa ağzımı toparlayamadım öpmek koklamak istedim yaaaa ,
oyy o yamuk parmaklarını severim ben onun , demeye geldim sadece
Yok bence çünkü biz büyüklere bakan bir doktora gidiyoruz kızımın ayağı içe dönüktü hafif onu alçılamayla hallettik kontrollerimiz oluyor.Çocuk ortopedi doktoru olması şart mı peki? Bizim şehrimizde yok.
Geçmiş olsun. Insallah hiç pürüz kalmaz.Yok bence çünkü biz büyüklere bakan bir doktora gidiyoruz kızımın ayağı içe dönüktü hafif onu alçılamayla hallettik kontrollerimiz oluyor.
İnşaAllahGeçmiş olsun. Insallah hiç pürüz kalmaz.
Merve benimde syak baş parmağın yanındaki parmağım diğerinin üstünde hiç sıkıntı olmadı ddrt etme senKızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor.Bence çok sevimli bir farklılık.
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
Yaa çok sevindim. Tek derdim acımasın ayakkabı filan giyerken.Merve benimde syak baş parmağın yanındaki parmağım diğerinin üstünde hiç sıkıntı olmadı ddrt etme sen
CanimKızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor.Bence çok sevimli bir farklılık.
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
EvetttYaa çok sevindim. Tek derdim acımasın ayakkabı filan giyerken.Yoksa bence bedenimizde bi farklılık olması çokzel.
Oğlumun kulağı buruşuktu doğduğunda. Üst üste katlanmış gibiydi. İki üç aylıkken düzeldi. Benim de Calci’nin oğlu gibi parmağım yamuk ama hiç olumsuz bir etkisini görmedim. Aksine yazım güzeldir, iyi resim yaparım.Yerim ya.Bana da ilk kontrolde bir şey yapmıyoruz yapısal bozukluklara dedi. Ama bence minikken benim yapılabiliyosa öğrenmem lazım. Bakalım aynı şeyi yaşayanlar var mı?
Benimkinin kalem işi berbat MargırıtOğlumun kulağı buruşuktu doğduğunda. Üst üste katlanmış gibiydi. İki üç aylıkken düzeldi. Benim de Calci’nin oğlu gibi parmağım yamuk ama hiç olumsuz bir etkisini görmedim. Aksine yazım güzeldir, iyi resim yaparım.
Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor.Bence çok sevimli bir farklılık.
Önerileriniz nelerdir?
Fotoğraf ekliyorum.
Eki Görüntüle 2981385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?