• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın yamuk parmağı 🥲

• Konu Sahibi Konu Sahibi merve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

merve

consume obey die
tek ayak cezası
Pro Üye
13 Ocak 2020
45.077
En iyi cevaplar
2
171.022
598
33
Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. 🥲 Bence çok sevimli bir farklılık.

Ama ilerde sorun olur mu ayakkabı filan giyerken acır mı?
Önceden yapılabilecek nir şey var mı?
Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Benzer bie durum yaşayan bilen var mı?
Önerileriniz nelerdir?

Fotoğraf ekliyorum. 🥲

20220104_040349.jpg

Kızımın bir ayak parmağı diğerlerinden uzun ve digerlerinin altına kıvrılıyor. 🥲 Bence çok sevimli bir farklılık.

Operasyon gerektirmiyorsa da atıyorum şu şekilde sar büyürken diğerleriyle aynı hizada durur daha iyi olur gibi bir şey denir mi?
Önerileriniz nelerdir?

Fotoğraf ekliyorum. 🥲

Eki Görüntüle 2981385

Oğlumun yamuk parmaklarıyla arttırıyorum :D . Doktor büyüdükçe düzelir dedi ama düzelmedi. Bence müdahale edilmeli kendi haline bırakılmamalı

WhatsApp Image 2021-12-25 at 17.06.05.jpeg

Oğlumun yamuk parmaklarıyla arttırıyorum :KK70: . Doktor büyüdükçe düzelir dedi ama düzelmedi. Bence müdahale edilmeli kendi haline bırakılmamalı

Eki Görüntüle 2981386
Yerim ya. 🥲 Bana da ilk kontrolde bir şey yapmıyoruz yapısal bozukluklara dedi. Ama bence minikken benim yapılabiliyosa öğrenmem lazım. Bakalım aynı şeyi yaşayanlar var mı? 🤗

Bence bir ortopediye gidin ilerde ayakkabı sorunu yaşamasın en iyisini onlar önerir. Biz sürekli gittiğimiz için çok ilgileniyorlar zaten bişey yoksa söylerler

Bence bir ortopediye gidin ilerde ayakkabı sorunu yaşamasın en iyisini onlar önerir. Biz sürekli gittiğimiz için çok ilgileniyorlar zaten bişey yoksa söylerler
Çocuk ortopedi doktoru olması şart mı peki? Bizim şehrimizde yok. 😶

Ilerde bunu yaşaması muhtemel kızımın.
:KK70: :KK70:

Çocuk ortopedi doktoru olması şart mı peki? Bizim şehrimizde yok. 😶
Yok bence çünkü biz büyüklere bakan bir doktora gidiyoruz kızımın ayağı içe dönüktü hafif onu alçılamayla hallettik kontrollerimiz oluyor.

Yok bence çünkü biz büyüklere bakan bir doktora gidiyoruz kızımın ayağı içe dönüktü hafif onu alçılamayla hallettik kontrollerimiz oluyor.
Geçmiş olsun. Insallah hiç pürüz kalmaz. 🤗

Önerileriniz nelerdir?

Fotoğraf ekliyorum. 🥲

Eki Görüntüle 2981385
Merve benimde syak baş parmağın yanındaki parmağım diğerinin üstünde hiç sıkıntı olmadı ddrt etme sen

Önerileriniz nelerdir?

Fotoğraf ekliyorum. 🥲

Eki Görüntüle 2981385
Canim

Senin ki aynı sorun mudur bilemiyorum ama ben genetige gittiğimde bı bebek vardı. Parmağı yamuktu genetik test istemişler bebekte bı genetik sorun çıkmış ama tam ayrıntısını bilmiyorum. Bence sende götür bı baktır. İnşallah önemli bişey değildir.bende tesadüf denk geldim annesi anlattı.

Yerim ya. 🥲 Bana da ilk kontrolde bir şey yapmıyoruz yapısal bozukluklara dedi. Ama bence minikken benim yapılabiliyosa öğrenmem lazım. Bakalım aynı şeyi yaşayanlar var mı? 🤗
Oğlumun kulağı buruşuktu doğduğunda. Üst üste katlanmış gibiydi. İki üç aylıkken düzeldi. Benim de Calci’nin oğlu gibi parmağım yamuk ama hiç olumsuz bir etkisini görmedim. Aksine yazım güzeldir, iyi resim yaparım. 😐

Oğlumun kulağı buruşuktu doğduğunda. Üst üste katlanmış gibiydi. İki üç aylıkken düzeldi. Benim de Calci’nin oğlu gibi parmağım yamuk ama hiç olumsuz bir etkisini görmedim. Aksine yazım güzeldir, iyi resim yaparım. 😐
Benimkinin kalem işi berbat Margırıt 😑Bir boyama yapıyor dağlara taşlara ehehe
Parmağı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama :D
Bir zararı yol bize ama düzelmez deseydi önlem alabilirdim 🤷‍♀️

Önerileriniz nelerdir?

Fotoğraf ekliyorum. 🥲

Eki Görüntüle 2981385

ay bu poğaçaymış tam, sabah neşem oldu, güle güle büyüt :)

Back