Genital bölge yapışıklığını daha önce bir yerde okudumuştum başıma geleceğini tahmin etmemiştim bir gün kızımın altını değiştirirken baktım ki genital bölgesinde yapılşıklık var daha önce bununla ilgili yazıyı okumasaydım çok korkardım. Doktora götürdüm krem verdi bir ay kullanın eğer açılmazsa cerrahi işlemle açarız dedi bunun tekrarlayacağını düşündüğüm için cerrahi işlemle açtırmayı zor durumda kalmadıkça yaptırmayacağımı doktora söyledim.( bununla ilgili çok yazı okudum ve video izledim bu konu ile ilgili bilgi toplamak çok önemli ) ilk önce kızım küçük veya büyük tuvaletini yaptığında pamuk veya ıslak mendille silmek yerine lavobanın altında bol suyla yıkadım her altına değiştirmemde ya vazelin ya bebe ağı ya bepanthol krem sürdüm banyo yaptırdıktan sonrada doktorun vermiş olduğu kremi sürdüm züüAx hep nemli ve temiz tuttum çekiştirmedim kendim açmaya çalışmadım ve iki hafta sonra küçük bir delik şeklinde açılmaya başladı umarım sizin bebeğinizin başına gelmez gelirsede kesinlikle cerrahi işlem yaptmayın ( genital bölge hassas bir cilt olduğu için silerken yıkarken tahriş oluyor dikkat edelim )