Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki gun once basimdan gecti arkadaslar benimde 6 aylik bir kizim var...hamileyken rastlanti eseri bu konuyu bulmus,sasirmis,dikkatlice okumus ve bilgilenmistim..sayenizde.
konuyu acan ve yorum yapan herkesten allah razi olsun cunku benim kiziminda basina geldi...iyiki okumusum sizleri
Dogdugundan beri her alt acisimda kontrol ediyodum 6.ayin icindeyken yazliga annemlerin yanina geldik 20 gun once nedense burda kontrol etmedim hic nasilsa olmuyo diye.iki gun once bir bakayim dedim birde gordumki yaklasik 5mm lik yer yapismis.annem babam panikler tabi...burda cocuk cerrahida yok izmire 3 saat yol gitmeye karar verdiler.birde cumartesi.pazartesini bekleyelim dedim ben gayet sogukkanliyim tabi :) pazartesine kadar gunde 3 kez kulak pamuguna bepantol surup hafif asla cok degil bastirarak masaj yaptim veee pazartesi sabah acildi yapisiklik kizim hic rahatsizlik duymadi bile....hepimiz cok sevindik...sizin sayenizde yapabildim..cok tesekkurler arkadaslar...sizleri seviyorum...iyiki varsiniz.
Merhaba ayni sorun bizde de var.bebekliginden beri..defalarca tekrarladi kizim simdi 5 yasinda sorun devam ediyor.sizin nasil oldu merak ettim.gecmis olsun..Regl doneminde geciyormuymus.çok geçmiş olsun arkadaşım,sevindim sorunsuz atlatmanıza,inşallah tekrarlamaz bizimki gibi milyonuncu kez.
keşke bir önlemi olsa da bir daha olmasa bu meret,üstteki mesajımda yazdığım gibi ben bakmıyorum artık.yani büyük oranda kapalı olduğunu biliyorum ama çişini rahat yaptığı için sorun olmadığını düşünüyorum.
merhaba,Merhaba ayni sorun bizde de var.bebekliginden beri..defalarca tekrarladi kizim simdi 5 yasinda sorun devam ediyor.sizin nasil oldu merak ettim.gecmis olsun..Regl doneminde geciyormuymus.
Bende artik bakmayayim diyorum birakayim diyorum icim rahat etmiyor Rabbim şifa versin insallah..