konum fazla ilgi görmese de ,belki benim gibi bir umut diyerek internette araştıran ama sonuç bulamayanlara yardımcı olur düşüncesiyle gelişmeleri yazacağım.
sanırım 1 hafta kadar oldu ,östrojen içerikli kremi sürüyorum.3-4 gündür de akşamları kulak çubuğuyla kremi yedirmeye çalışarak baskı uyguluyorum.daha önce doktorun da söylediği bastıra bastıra sürün şeklindeydi zaten.çünkü o bölgedeki deri birbirine kaynamış durumda öyle basitçe açılacak bir şey değil.
en son dün sabah yin kulak çubuğuyla krem sürüdm,tabi bu esnada bepanten ya da fito merhemn de sürüyorum tahriş olmaması için.hiç açılacak gibi değildi ve canım bir hayli sıkkındı.yatarken bir kez daha yaptım ve yapışıklık açıldıçok çok sevindim...doktora götürmeme gerek kalmadı .internette araştırırken pek çok doktorun 1,5 yaş ve üzeirne anestezi uygulanması gerektiğiyle ilgili yorumlarını okudum.olay basit olsa da cinsel bölgeye uygulandığından travma etkisi yaratabiliyormuş.bunlara gerek kalmamasına çok çok sevindim.tabi bu tekrarlama ihtimali regl olana kdar deva ediyormuş malesef.o zamana kadar hep bu yöntemle devam demek ki....ayrıca şu an her alt değişiminde bepanten,günde iki kez de östrojenli krem uygulamasınadevam edeceğiz.lç.ö
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.KAH hastalığını sizden duydum,internetten ve linkteki sayfadan okudum .benim gördüğüm bir benzerlik yok ,kaç doktorla görüştüm ama hiçbiri böyle bir şeyden bahsetmedi.
bana söylenen doğum sırasında anneden bebeğe geçen erkeklik hormonunun biraz fazla salgılanması.akıntı vs. gibi şeyler de olmadığından o bölgede kuruluktan kaynaklanan tahriş,ve sonuç olarak dudakların yapışması...hem götüdüğüm doktorlar,hem de internetten görüşebildiğim doktorlat hep bunları anlattı.kafam karıştı siz böyedeyince.altta yatan başka bir sebep mi var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?