- 3 Ekim 2007
- 14.436
- 35.570
- 1.123
- 39
15 aylık bir kızım var.sanırım 7-8 ay civarıydı,vajinasında yapışıklık olduğunu fark ettim.ilaç kullandık ve açıldı.bir süre sonra tamamen kapandığını gördüm,yine ilaç kullandık ama bu seferaçılmadı.10 aylıkken operasyon geçirdi ve ameliyathanede doktor açtı.bundan sonra 2 ay daha o hormon içeren kremi kullandık,doktor bir daha kesinlikle tekrarlamayacağını söyledi.o ameliyattan sonra kızımın gerçekten psikolojisi bozuldu.altını temizlerken ağlıyor,pişik kremi sürmek istesem ağlıyor,bacaklarını hiç tam olarak açmıyor sürekli kasıyor.tabiki benim de canım sıkılıyor bu olanlara.
neyse artık unutur dedim ama birkaç hafta önce yine kapanmaya başladığını gördüm,bugün baktım ki bir hayli kapanmış.yine ilacı süreyim dedim(doktor her seferinde aynı ilacı veriyor)ilacı sürdüğümde kıyamet koptu resmen,ağlamaktan kustu.merakımdan kendime bile sürdüm acaba yanma falan mı oluyor diye ama alakası yok.
ben ne yapayım şimdi,yine doktora götürmek istemiyorum,çocukta resmen fobi oldu.doktorun yapacağı şey de belli sonuçta.bir taraftan da diyorum ki pek çok kişi eminim bunun farkında bile değil,ilacı sürüp de bebeğimi üzmesem mi...lütfen bir fikir verin,başına böyle bir şey gelen var mı?
neyse artık unutur dedim ama birkaç hafta önce yine kapanmaya başladığını gördüm,bugün baktım ki bir hayli kapanmış.yine ilacı süreyim dedim(doktor her seferinde aynı ilacı veriyor)ilacı sürdüğümde kıyamet koptu resmen,ağlamaktan kustu.merakımdan kendime bile sürdüm acaba yanma falan mı oluyor diye ama alakası yok.
ben ne yapayım şimdi,yine doktora götürmek istemiyorum,çocukta resmen fobi oldu.doktorun yapacağı şey de belli sonuçta.bir taraftan da diyorum ki pek çok kişi eminim bunun farkında bile değil,ilacı sürüp de bebeğimi üzmesem mi...lütfen bir fikir verin,başına böyle bir şey gelen var mı?