- 24 Nisan 2013
- 379
- 111
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurutma makinası olmamış. o zaman direk devreler yanıyor. kardeşim cebinde telefonla havuza atlayıp yüzmüştü yazın tatilde. parçalarını tamamen söküp 2 3 gün pirinçte tuttuk düzelmişti. ama artık tamire gitmiş. belki bi çözüm bulurlar.cok sagolun kizlar. gercekten cok uzuldum. kizim kresi gidiyo. hani dersleri olmadigi icin oynamasina karismiyorum.
geldiginde soracak. kurutma makinesi ile soguk olarak kuruttum. babam tamire goturecek. insallah kurtarabilirler
Sanmıyorum.
Telefonu pirincin içinde bekletin ıslanınca diyorlardı ama bu kadar suda kalınca işe yarar mı bilemem.
İsterseniz pirinçle dolu bir kavanozun içine koyup bugün oyalayın çocuğu.
Zaten okul zamanı tabletle oynamaları bence doğru değil.
1 gün dursun bakalım işe yarayacak mı
Yorumlarda gördüm makine ile kurutmussunuz o yanlış bilmiyorum duzelirmi benim telefonumda aldigimin haftası kızım su dolu kaba düşürdü sagolsun hemen çıkarım havlu ile silip içi pirinç dolu Bi kaba hava almayacak şekilde koydum iki gün bekledik şükür ki hala calisiyorkizlar cok cok uzgunum
kucuk kizim buyuk kizimin tabletini makineye koymuş. icinde camasir vardi diye farketmedim.
okulda simdi cok uzulucek.esim desem cok kizar. sizce dönüşu varmidir
başına böyle birsey gelen var mi