- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
-
- Konu Sahibi nebilimben
Valla ağlıyorum yaSaçtır uzar bu kadar üzülüp dert etmeyin. Sacim ilk kesildiğinde 6 yaşındaydım kalcamin altına kadar iniyordu saçlarım bi anda küt kestirdik. Siz yine o kadar kısa yapmamissiniz ama mutlaka götürün kuaföre düzgün dursun
Omzundan biraz daha uzun suan yani ben yaklaşık 10 12 cm kestim galibaIyi yapmissiniz kesmekle.
Cocuk yetisme caginda, kendisine gitmesi gereken vitamin, protein vs neden sacina gitsin?
Beline kadar gelen sac , cidden agirlik yapiyor, o yastaki cocuk icin tasimasi zor, ne gerek var? Arti bele kadar gelen sac guzel br goruntu degil bence, kurek kemigi hizasi iyi o da yetiskinler icin.
Genel olarak kesmelisiniz zaten, 4 yasinda cocuk saci ne yapack ki zaten?
yaz geliyo pişerdi çocuk poposuna kadar saçla, bence üzülmeyin, omuz hizasında ki saçı da köpek saçı yapardı bana annem çok severdim ben, iki kulağın üstünde toplayıp döndürüp küçük topuzlar yapabilirsiniz, bence iyi olmuş, ferahlasın çocuk yaz günü birazOmzundan biraz daha uzun suan yani ben yaklaşık 10 12 cm kestim galiba
Valla ağlıyorum ya
İşte belinden biraz daha uzundu ortadan ayırıp iki kuyruk yapıyordun onları da örüyordum şimdi birden ne model yapacagını bilemedim ben niye yaptım ya
Kuaför düzelticem diye bi de o kısaltır mı acaba ?
yaşında çocuk anlamaz ama benim kızım 4 yaşında herşeyden anlıyor ben mahvışdum zaten yarın iş çıkışı hemen götürücem yarın akşam olmaz bana artıkSiz yine makasla kesmişsiniz biz geçen sene ağustosta kızımın saçlarını sıfıra vurdurduk şimdi sıfıra vurmadan önceki halinden daha uzun saçları. Gerçi benim kızım küçük 2,5 yaşında. Üzülmeyin bu kadar kuaför düzeltsin uzar çabucak nasılsa.
üzülmüyor o anlamadı yani eski modeli bu saçıyla da yapabildiğin için ona fark etmedi keserken de onunla konuştum düzgün durdu korkmadıSiz boyle bisey icin aglarsaniz cocuk ne yapsin. Boyle seyleri buyutupte cocuguda kotu etkilemeseniz. Sonra ilerde herseyi takan sorunlu gencler yetisiyor.onun yerine moral verseniz kiziniza. Cok yakisti deyipte intrnetten guzel modeller arastirsanizda o da benimsese bu halini . Sacin saglikli uzamasi icin ara ara zaten kestirmeniz lazimdi.
Biraz ağır olmadı mı ?Bu mu derdin? Bunun için mi ağlıyosun? Kızının saçları omuzlarında olduğu için mi? Ruh hastası mısın? Hayatında başka dert görmedin mi?
Bizim kafamızda bi kulaktan diğer kulağa yarık var. Saçlarımız seyrek,uzasın diye kessem eşşşek gibi çocuğumun kafasına bakacaklar.
Hey Allah'ım sen akıl fikir ver.