Saç Kesim Şekilleri Kızımın saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kizimin saclari belini geckin.Dogdugunda oyle sacliydi ki,peruklu gibi diye guluyorduk.Bende kestirmek istiyorum ama kendisi kabul etmiyor.Bende israr etmiyorum.Bu arada aldigi vitaminler sacina gider,buyuyemez gibi seyler asilsiz.Arastirmistim geçenlerde.
Bence dert etmeyin.Gozunuz alismamistir henuz.

Geç kaldığınız için üzülmüşsünüz aslında zira alışamamışsınız

Bir şey soracağım ama nasıl yıkıyorsunuz o saçı ben oğlanın kıskacım saçını binbir naz niyaz ile yıkıyorum da

Bir de ben bu yaşımda toplu saç sevmem sıkar beni o örgüler ve sürekli saçın çekili halde kalması çocuğu ve kafa derisini yorar

Gözüne gelmesin toplansın da her gün örgü de ağır olmuyor mu

Biraz önce açlıktan ölen bir bebeğin haberini dinledim çok üzüldüm bari kk ne bi bakayım kafam dagilsin dedim ve sizin bir saç için hüngür hüngür agladiginizi okudumda gerçektende çok büyük bir dertmis. ..

Neden o kadar üzüldünüz anlamadım.
O kadar uzun saça gerek yok ki.Çocuğu yıkamak,saçı kurutmak,açmak filan zor olur zaten.
Nebileyîn işte ben uğraşıyordum bir çabuk da yapıyordum
Yok yarın gidicem de kuaföre acaba düzelticem diye bi de o kısaltır mı ? Yani hiç kısaltmadan düzelte bilir mi acaba ?

Ben bir ay önce kendi elcazımla kazıdım saçlarını,kızım 3 yaşını geçti hiç uzamadı Saçları nerde gelcek beline çok üzülüyorum tahlil verdik yarın bakıcak doktor hiç uzamadı ya ama Saçı kalmıştı bende kazıdım şimdi iyi hızlı uzuyor ama nolur bilmem :KK43:

Biraz önce açlıktan ölen bir bebeğin haberini dinledim çok üzüldüm bari kk ne bi bakayım kafam dagilsin dedim ve sizin bir saç için hüngür hüngür agladiginizi okudumda gerçektende çok büyük bir dertmis. ..
Lütfen ona bakarsanız o zaman buradaki dertlerin hiçbiri dert değil sevgili , koca, görümce, kaynana gibi dertler
Bir çocuğun ölmesinin yanında bunlar dert değil
Insanız dert ediyoruz işte bende yazdım işte yorum yapandan da yapmayandan da Allah razı olsun
Teselli yazanlar olmuş biraz rahatladım

Geç kaldığınız için üzülmüşsünüz aslında zira alışamamışsınız

Bir şey soracağım ama nasıl yıkıyorsunuz o saçı ben oğlanın kıskacım saçını binbir naz niyaz ile yıkıyorum da

Bir de ben bu yaşımda toplu saç sevmem sıkar beni o örgüler ve sürekli saçın çekili halde kalması çocuğu ve kafa derisini yorar

Gözüne gelmesin toplansın da her gün örgü de ağır olmuyor mu
Yıkaması sorun olmuyordu çabucak yıkıyordun
Ama tabi ikiye ayırıp keçi gibi bağlıyordum onları da örüyordum belki böle daha hafif olur
Yıne fazla kısa olmadıgından ben yine aynı şekil yaptım sadece örgü yapması olmadı bende tutam tutam ördüm ıclarını

Çocukların saçlarının sık sık kesilmesi gerek ki büyüdüklerinde gür ve sağlıklı bir saça sahip olsunlar.
Şu kızının saçına kıyamayıp kesemeyen anneleri anlayamıyorum. Doğum saçı bir yerden sonra dökülmeye de başlıyor o zaman ne olacak?
Annem benim saçımı bebekken kaç kere traş ettirmiştir haddi hesabı yok. Bir çok arkadaşıma göre saçlarım daha çoktur ve sağlıklıdır.
Çocuklarınızın saçlarını kestirmeye korkmayın.

Bu mu derdin? Bunun için mi ağlıyosun? Kızının saçları omuzlarında olduğu için mi? Ruh hastası mısın? Hayatında başka dert görmedin mi?
Bizim kafamızda bi kulaktan diğer kulağa yarık var. Saçlarımız seyrek,uzasın diye kessem eşşşek gibi çocuğumun kafasına bakacaklar.
Hey Allah'ım sen akıl fikir ver.
Geçmiş olsun canım benimde kafamda neşter izi var sol kulağımın dibinden Başlıyor yukarı kafamın yarısına kadar gidiyor saçımda az belli oluyor şimdi örtülüyüm ama küçükken dertti bana,üzmek için yazmadım yanlış anlama sadece kendi küçüklüğüm geldi aklıma:110:

Valla ağlıyorum ya
İşte belinden biraz daha uzundu ortadan ayırıp iki kuyruk yapıyordun onları da örüyordum şimdi birden ne model yapacagını bilemedim ben niye yaptım ya
Kuaför düzelticem diye bi de o kısaltır mı acaba ?
Biraz kisalir ama üzülmeyin çabuk uzar

Iyi yapmissiniz kesmekle.

Cocuk yetisme caginda, kendisine gitmesi gereken vitamin, protein vs neden sacina gitsin?

Beline kadar gelen sac , cidden agirlik yapiyor, o yastaki cocuk icin tasimasi zor, ne gerek var? Arti bele kadar gelen sac guzel br goruntu degil bence, kurek kemigi hizasi iyi o da yetiskinler icin.

Genel olarak kesmelisiniz zaten, 4 yasinda cocuk saci ne yapack ki zaten?
yalnız saç uzamasıyla büyüme gelişmenin bir ilgisi yok.
saç kesseniz de kesmeseniz de sürekli uzar ve cansızdır zaten.
yani vitaminin saça gidip de büyümeyi engellemesi gibi bir şey söz konusu değil.

X