- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
-
- Konu Sahibi nebilimben
Nebileyîn işte ben uğraşıyordum bir çabuk da yapıyordumNeden o kadar üzüldünüz anlamadım.
O kadar uzun saça gerek yok ki.Çocuğu yıkamak,saçı kurutmak,açmak filan zor olur zaten.
Lütfen ona bakarsanız o zaman buradaki dertlerin hiçbiri dert değil sevgili , koca, görümce, kaynana gibi dertlerBiraz önce açlıktan ölen bir bebeğin haberini dinledim çok üzüldüm bari kk ne bi bakayım kafam dagilsin dedim ve sizin bir saç için hüngür hüngür agladiginizi okudumda gerçektende çok büyük bir dertmis. ..
Yıkaması sorun olmuyordu çabucak yıkıyordunGeç kaldığınız için üzülmüşsünüz aslında zira alışamamışsınız
Bir şey soracağım ama nasıl yıkıyorsunuz o saçı ben oğlanın kıskacım saçını binbir naz niyaz ile yıkıyorum da
Bir de ben bu yaşımda toplu saç sevmem sıkar beni o örgüler ve sürekli saçın çekili halde kalması çocuğu ve kafa derisini yorar
Gözüne gelmesin toplansın da her gün örgü de ağır olmuyor mu
Geçmiş olsun canım benimde kafamda neşter izi var sol kulağımın dibinden Başlıyor yukarı kafamın yarısına kadar gidiyor saçımda az belli oluyor şimdi örtülüyüm ama küçükken dertti bana,üzmek için yazmadım yanlış anlama sadece kendi küçüklüğüm geldi aklımaBu mu derdin? Bunun için mi ağlıyosun? Kızının saçları omuzlarında olduğu için mi? Ruh hastası mısın? Hayatında başka dert görmedin mi?
Bizim kafamızda bi kulaktan diğer kulağa yarık var. Saçlarımız seyrek,uzasın diye kessem eşşşek gibi çocuğumun kafasına bakacaklar.
Hey Allah'ım sen akıl fikir ver.
Biraz kisalir ama üzülmeyin çabuk uzarValla ağlıyorum ya
İşte belinden biraz daha uzundu ortadan ayırıp iki kuyruk yapıyordun onları da örüyordum şimdi birden ne model yapacagını bilemedim ben niye yaptım ya
Kuaför düzelticem diye bi de o kısaltır mı acaba ?
bende ondan korktum ısteBiraz kisalir ama üzülmeyin çabuk uzar
yalnız saç uzamasıyla büyüme gelişmenin bir ilgisi yok.Iyi yapmissiniz kesmekle.
Cocuk yetisme caginda, kendisine gitmesi gereken vitamin, protein vs neden sacina gitsin?
Beline kadar gelen sac , cidden agirlik yapiyor, o yastaki cocuk icin tasimasi zor, ne gerek var? Arti bele kadar gelen sac guzel br goruntu degil bence, kurek kemigi hizasi iyi o da yetiskinler icin.
Genel olarak kesmelisiniz zaten, 4 yasinda cocuk saci ne yapack ki zaten?