- 6 Ağustos 2022
- 36
- 21
- 33
-
- Konu Sahibi ameliepoulain1
Üstte fotoğrafını paylaştım evet kıvırcık olması da etkiliyor haklısınız bir kere evde düzleştiriciyle düzleştirdim ensesini kapattı saçları o zaman hoşuna gitmişti ama sürekli de kullanmak istemiyorum çocuk sonuçta saçını iyice yıpratmak istememkıvırcık ise uzayan da kıvrılıyodur zaten.
Rica ederimİştahlı bir çocuk değil bebekliğinden beri meyve az yer her meyveyi sevmez yemek seçer. Daha küçükken balık yağı, vitamin takviyesi kullanmıştık doktorun önerisiyle. Kan değerleri iyi çıktı.
Teşekkür ederim yorumunuz için
1,5-2 yaş civarı kazıdım. Bir kere kazıdım az uzayınca tekrar o şekilde yani onun dışında yapmadım.İyi de 6 yaşında çocuğun kafayı 2 kere kazimissiniz zaten, nasi uzasın ki
Biraz uzundu yaz başında kestirdimSizin saçlarınız uzunsa siz de kestirin
Sordum uzar diyor sorun yok diyor.Aaa aynısı işte bizde ki sorun bu.
Doktoruna sordunuz mu hiç
Bunu yazmaya gelmiştimÇocuk sadece 6 yaşıbda bu kadar kurcalamayıp doğal haline bırakırsanız bence uzar
Çinko eksikliği saç ve tırnakta çok önemli diye biliyorum. Bakım yağı vs gibi dışarıdan müdahale ile saç hızlı uzamaz.Kan tahlili yaptırdık çinko ve demir biraz eksik çıkmıştı takviye aldık ondan olduğunu da pek sanmıyorum genetik belki de ama bu kadar da uzamaması şaşırtıcı yani ne bileyim
Bu arada kisa sacla saca daha fazla sekil verebilirisniz hem pratik hem guzell . Bir suru model begenip yapmayi deneyinBence kızıniza moral verin . Ve benim kizimjnda saci uzamiyordu her gun duzenli tarayacam dedigim gunden beri uzadigini fazlasiyla hissettim . Hergun sabah ve aksam tarayin guzelce .ben diger yontemleri denedim bir kismini ama hic bir etki goremedim .
Bu arada yazmayı unuttum şimdi de o kadar çok saçım var ki gittiğim her kuaför istisnasız senden iki kişilik para almak lazım bu ne saç böyle diyorlar o yüzden dert edinmeyin çoğalır . Badem yağı kullanmaya devam edinYa saçları çok güzel çok tatlı
Ben çok iyi anlıyorum daha üç yaşındayken agliyormusum başkasının saçlarıni gösterip benim niye yok diye o yüzden anlamaz çocuklar demek yanlış hele kız çocukları fark ediyor . Ama sizin kizin saçları çok tatlı ve gür birde kıvır kıvır maşallah uzar gider bence küçük tatlı tokalar alın .
Benim tarafımda genelde gür saçlı yok eşimin tarafı baya gür. Benim de saçım çok hızlı uzamaz kimi insana göre ama kızımınki gerçekten çok çok yavaş uzuyor. 2 yaş civarında kazıdım arada 1-2 kere uçlarından aldım 4 senede bu kadar uzadıSizin ve babanın saçları nasıl? Saç direkt genetik maalesef ailede gür saç yoksa çocukta da olmuyor istediğin ürünü kullan.
SağolunAy ben de bebeklik saçı gibi sandım. Ya hu kıvırcık olduğu için zaten ne kadar uzarsa uzasın kısa duracak. Maşallah çok hoş saçları var. Nazar değmesin.
MaşallahBu arada yazmayı unuttum şimdi de o kadar çok saçım var ki gittiğim her kuaför istisnasız senden iki kişilik para almak lazım bu ne saç böyle diyorlar o yüzden dert edinmeyin çoğalır . Badem yağı kullanmaya devam edin