Doğuma Hazırlık kızımın oda takımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok güzelmiş canım gülerek kullannnn:)kızın içinde mışıl mışıl uyusun inşallah:)

Eki Görüntüle 542493 Eki Görüntüle 542494

kızımın odasını çilekten aldık odamada yanımda yatması için beyaz beşiği aldım beşik küçük 5-6 ay kullanabilir sonra odasında yatırmayı planlıyorum zaten eğer basaramzsam park yatak alıtım mecburen..

kullanan var mı ya da beğendiniz mi nasıl sizce???

aman da aman minnoşunun odası da gelmiş.ne de güzel mışıl mışıl yatacak inşallah bebişin.hayırlı olsun canım.güle güle kullansın.

çoooook güzelmiş canım güle güle büyütürsün bebişini inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar: oda takımını ne kadara aldın canım?

kızlar eylül kampanyasından yararlandım 2400 gibi tuttu sanırım sağolsun annem hediye aldı 10 ay taksitle ödeyecek..takımın içinde cibinlik nevreswim takımı yorgan vs..hepsi dahil..
beşiğide 150 tl ye içindeki yorgan ve yarım korkuluğu 50 tlye aldık şu an 300 olmuş beşik...

daha gelmedi evimize odamızı boyattıl lila rengine lambamız ve khalımızda lila bakalım bu pembişler gelince nasıl olacak inşallah güzel olur...
bebeğim sağlıkla gelsinde olduğu kadar artık

beyaz olan minik beşiğin yorgan seti geldi bugun ama bildiğiniz pike yani 60 tl para verdim 1 çarşaf 1 yarım korkuluk 1 yorgan dediler ama hiç beğenmedim hayatta ısınmaz bebek... geri alırlar mı sizce parayı nakit vermiştim...

Back