• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Kizimin kulagi kepce

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Simay01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
114
0
66
34
Almanya
Merhaba arkadaslar 2.5 aylik bir kizim var ve kulagi gitdikce diklenmeye baslior, tabiki saglikli bebegim cok sükür, tek kusuru bu olsun:)), ama tavsiye edebileceginiz birsey varsa genede sevinirim

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar 2.5 aylik bir kizim var ve kulagi gitdikce diklenmeye baslior, tabiki saglikli bebegim cok sükür, tek kusuru bu olsun:)), ama tavsiye edebileceginiz birsey varsa genede sevinirim

canım; benim kızımında yattığında hep kulağı katlanıyordu.git gide kepçe oluyordu gibi fakat şimdi maşallah hiç bişey yok ben sürekli dikkat ettim.bide doktorumuza sordum onda bant vardı bebeğin kulağına zarar vermiyo eczaneye sor istersen.

canım; benim kızımında yattığında hep kulağı katlanıyordu.git gide kepçe oluyordu gibi fakat şimdi maşallah hiç bişey yok ben sürekli dikkat ettim.bide doktorumuza sordum onda bant vardı bebeğin kulağına zarar vermiyo eczaneye sor istersen.

Hemen sorim ozaman tsk ederim, ama sacli olmasi rahatsiz etmiyormu??

Bu arada allah bağışlasın evladını daha çok küçük.bana takıldığın şeyleri sorabilirsin seni en iyi anlayan senin yolundan en yeni geçmiş olanlardır.benim kızımda 16 aylık.

sanmıyorum eczaneye sorarsın.bu arada bandanada kullanabilirsin şu penye olanlardan kulaklarını üstüne getirdim hem çok tatlı oluyorlar.:)))))))))

Onuda denedim ama aglior, kafasini sag sol yapior SIKILIOR BANDANADAN:))) ben eczaneye su yapiskani sorayim

Bu arada allah bağışlasın evladını daha çok küçük.bana takıldığın şeyleri sorabilirsin seni en iyi anlayan senin yolundan en yeni geçmiş olanlardır.benim kızımda 16 aylık.

Sagol canim, senin bebeginide allah bagislasin saglikli büyümeyi nasip etsin insallah :)) tsk ederim

aynı durum benim kızımda da var. tek kulağı kepçe. bantı ne kadar süre kullandınız. kullanmaya başladığınızda kaç aylıktı.

aynı durum benim kızımda da var. Tek kulağı kepçe. Bantı ne kadar süre kullandınız. Kullanmaya başladığınızda kaç aylıktı.
doktor hiç bir süre vermedi işte şu kadar olunca falan diye benimki 3-4 aylıkken kepçeleşmeye başlıyordu ki allaha şükür durdu.şu an kepçe değil.eczaneye sor anlatırlar.

doktor hiç bir süre vermedi işte şu kadar olunca falan diye benimki 3-4 aylıkken kepçeleşmeye başlıyordu ki allaha şükür durdu.şu an kepçe değil.eczaneye sor anlatırlar.

nasıl acaba o banttan sonra duzeldımı kepçesi?

Back