- Konu Sahibi Onuncukoyden
oncelikle bir pediatriste gidin, herhangi bir sorun var mi diye kontrol etsinler. muhtemelen bir sey yoktur ama gitmek gerekiyor. ikincisi cocuga gun icinde su icirin, posali gidalar yedirin. eger sizin dikkatinizi cektigini dusunuyorsa ondan da yapiyor olabilir, dikkat etmemeye calisin. gecmis olsun.Merhabalar, bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Sizlere danışmak istediğim benim oldukça rahatsız olduğum bir konu var. Bir süre konum burada kalırsa çok sevinirim. Çünkü en çok cevabı burada bulabileceğime inanıyorum
Kızım 2.5 yaşında ve kaka tutuyor ne yapacağımı bilmiyorum, tuttuğu için kabız oldu şimdi daha ön yargılı. Yaklaşık iki üç ay önce tuvalet eğitimine onun isteği üzerine başladık. Bu konuda bir zorlamam olmadı. Ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. Yapmamak için uyumak istiyor, bahaneler buluyor dikkatini dağıtıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Uzman desteği almayı da planlıyorum. Kakayı yumuşatacak bir şurup, popoda ağrı kesici merhem ve probiyotik aldım. Ama benim sorum şu kaka yumuşasa bile tutmak da ısrarcı ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu yaşayıp sakince çözebilen var mı merak ediyorum. Karşımda kıvranması çok üzüyor beni