Doğuma Hazırlık kızımın ismini oylarmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SİZCE KIZIMIN İSMİ NE OLABİLİR?

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
emine irem yada emine ezel olarak iki isimli olsun istiyoruz_?

acaba hangisi daha hoş olur?

Oylamaya bakilirsa irem secilmis ama irem ismi koymak dinimizde pek hosh karsilanmiyormus....yada sanem.,ceyhun gibi bi kac isim daha vardi ama su an aklimda deyil.......bi kitapta okumustum..yinede bi arastirin tam olarak anlamini

Oylamaya bakilirsa irem secilmis ama irem ismi koymak dinimizde pek hosh karsilanmiyormus....yada sanem.,ceyhun gibi bi kac isim daha vardi ama su an aklimda deyil.......bi kitapta okumustum..yinede bi arastirin tam olarak anlamini

neden acaba sebebini biliyomusun irem ismi çok güzel anlamıda öyle:uhm:

İremin anlamı cennet bahçesi değil arkadaşım, Kuranda bahsedilen irem firavun gibi Allaha başkaldıran bir kralın cennetle yarış etmek için yaptırdığı şaşalı şehrin ve bağlarının adı.
Her ne kadar kuranda geçsede iyi anlamlı ve güzel bir isim bulmaya çalışın. Her Kuranda geçen şeyide isim diye koymak doğru olmaz.

valla hiçbiri bence ama madem içinden seçeceksiniz irem dedim ben....

ama su olmadan ezel de çok hoş isim...

EZEL su olmadan, ezel başlangıcı olmayan demek, başlangıcı olmayanın sonuda olmayacaktır yani ebedi olacaktır, çok fantastik yaklaştım biliyorum kaydirigubbakcemile3
ama bence diğerlerinden çok iyi

neden acaba sebebini biliyomusun irem ismi çok güzel anlamıda öyle:uhm:

canim kitaplarimin birinde yaziyordu anlami ama hangi kitabimda bilmiyorum su an....ama müslümanlikla alakasi olmayan bir isim oldugu aklimda kalmis...cocuklarimiza isim koyarken cok arastirmak lazim anlamini...

Umarim yanlis anlamazsin ama hic birini begenmedim..

Su olmazsa Ezel yine en iyisi aralarindan.. ama ne bilim cok klasik isimler, daha güzelleri var diye düsünüyorum.

belinay hoş..anlamı ne ki? anlamları çok önemli,ona dikkat edin derim :) ezel de suyu olmadan hoş

X