Doğuma Hazırlık Kızımın ismine karar verelim mi hanımlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi hangisi olsun hanımlar

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

Aycoregi22

Rabbim kalbimize inşirah ferahlığı ver..🤲🏻
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
694
1.625
28
29
Nazlı
Eda
Anket nasıl yapılıyor yapamadım galiba

Yaaa neden nazlı değil peki sebebini çok merak ettim çok severim nazlı ismini çok teşekkür ederim
Hem hic sevmem :)
Hem de cok nazli olur derler nazli ismindekiler icin :)
Naz mi Eda mi derseniz Naz derim
Cok seviyorsaniz ve icinize cok siniyorsa Nazli koyun kimseye bakmayin

Hem hic sevmem :)
Hem de cok nazli olur derler nazli ismindekiler icin :)
Naz mi Eda mi derseniz Naz derim
Cok seviyorsaniz ve icinize cok siniyorsa Nazli koyun kimseye bakmayin
İki ismi de çok çok severim keşke ikisini koyma şansım olsa ama nazlı eda olur bu kez :) teşekkür ederim düşünceniz için çok çok hemde :)

Isimler kişiliği yansıtır derler ki buna inanırım.
Nazlı isminde ki herkes cok nazlı ve kaprisli oluyor o yüzden "Eda" dedim ki cok da severim.

Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

Isimler kişiliği yansıtır derler ki buna inanırım.
Nazlı isminde ki herkes cok nazlı ve kaprisli oluyor o yüzden "Eda" dedim ki cok da severim.

Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsunuz.

Eda da naz isve demek hangi ismi koyarsaniz bilmem ama nazli bir kiz çocugu olacak sanirim bu arada oyum Eda dan yana cok severim hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Eda da naz isve demek hangi ismi koyarsaniz bilmem ama nazli bir kiz çocugu olacak sanirim bu arada oyum Eda dan yana cok severim hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Çok teşekkür ederim bende çok seviyorum nazlı bir çocuk olsun napalım bu iki ismi küçüklükten beri çok severim nazlı ismini annem bana koyacakmis ananem izin vermemiş ondan dolayı hep kızımın adı nazlı olsun derdim ama eda ismi de bambaşka güzel amiinnn çok teşekkür ederim inşallah hayırla doğar

Ben iki ismi de eşit derecede beğeniyorum.

Ankette oyumu Eda'dan yana kullanmıştım ama son yorumunu görünce fikrim değişti.
Madem annen zamanında ismini Nazlı koymak istemiş, bence senin bu ismi kızın as vermen çok güzel olur. Çok özel bir isim hikayesi.

Yaa çok teşekkür ederim bende hep eda ya gidiyor aklım ama anneme hep kizardim neden dinledin koymadin diye Nazlı olmasına karar verdim artık çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…