Kızımın ismi

Kızıma sare ismini koymak istiyorum sizce nasıl hanımlar ?

Bence guzel isim.

Neden sordunuz? Neden onay almak istiyorsunuz? Her konuda boyle baskalarindan onay almak ihtiyacı duyar misiniz? Bu sizin icin cok yipratici olur yillar icinde. Eger oyleyse hazir bebis gelmeden vaktiniz varken kendinizi geliştirmek uzere videolar izleyin, kitaplar okuyum. Beyhan budak benim son favorim mesela.

Bence guzel isim.

Neden sordunuz? Neden onay almak istiyorsunuz? Her konuda boyle baskalarindan onay almak ihtiyacı duyar misiniz? Bu sizin icin cok yipratici olur yillar icinde. Eger oyleyse hazir bebis gelmeden vaktiniz varken kendinizi geliştirmek uzere videolar izleyin, kitaplar okuyum. Beyhan budak benim son favorim mesela.
Yaaa saçmalığa bak bana bunu yazan kesin özel günlerde ayyy hangi kıyafeti giysem yaa diye kaç kişiye akıl soruyordur.😁 Lütfen saçmalamayı kesin.

Bence guzel isim.

Abarttiniz ya fikir istiyor alti ustu

Su, Bige , Gökçe, Nehir , Çimen, Derin, Arya, Masal, Selis , Beril , Mira aklıma geldikçe yazarım konu sahibi fikir olur. ❤️ hayırlısı olsun 🫶

Son düzenleme:
X