• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızımın ismi ne olabilir lütfen yardım edin acele :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ader08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
7
0
36
Edirne
merhaba arkadaşlar allah kısmet ederse 3 hafta sonra kızım dünya ya geliyor ama biz isim konusunda kararsız, allah bağışlasın yavrularımızı sağlıklı bir şekilde büyütmeye. Benim bir kızım var ALMİRA adı şimdi ikincisinin adına karar veremiyoruz ilk kızımın ismine uygun olsun kulağa hoş gelsin bir isim istitorum sizlerden şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar allah kısmet ederse 3 hafta sonra kızım dünya ya geliyor ama biz isim konusunda kararsız, allah bağışlasın yavrularımızı sağlıklı bir şekilde büyütmeye. Benim bir kızım var ALMİRA adı şimdi ikincisinin adına karar veremiyoruz ilk kızımın ismine uygun olsun kulağa hoş gelsin bir isim istitorum sizlerden şimdiden teşekkürler

İlk Olarak Allah bağıslasın kucağına almayı nasip etsin ben sana aklımdakileri söyleyim o zman eliz,mira,mina,beyza,büşra,dilara,ilayda uygun isimler ...

almira'ya uygun olarak:

aysima, melisa, aleyna, elfida, dilara, alara, sara, azra, yüsra...

ah canım aynı dertten muzdaribiz merak etme :) ama benim 2 ayım var daha..
eşimle ortak karara varırmıyız diye ilkkez dün akşam net başına geçtik ve isimlerden ortak beğendiklerimizi seçtik..

MİRAY
NİLDA
ELÇİN
DİLAY
MİNA

bilmem yardımcı olurmu belki banada yardımcı olacak çıkar :) :32:

Almiraya uygun olarak Esra olabilir (kendi ismim:)) Esranin anlami çok güzel, Miraç gecesiyle ilgili

Açelya ismini de severim, o da olabilir

Meryem,Hatice,Nisanur En sevdiğim isimlerdir. 1 oğlum var ismi Abdullah 2. çocuğum Allahın izni ile kız olursa adı bu üç isimden biri olur.

Son düzenleme:
benim en sevdiğim isimler zeynep, duru, mina, miraç, meriç inşallah bir kızım olursa bu isimlerden biri olacak adı :nazar:

ALYA bence ALMİRA ile uyumlu

almira & almina:nazar:

AL VE MİNA ' DAN OLUŞMUŞTUR.AL VE MİNA OSMANLICADIR.
ALMİNA GÜNEŞ TUTULMASINDAKİ KIZILLIĞADA VERİLEN ADDIR.KİMİLERİ BU ANLAMI ALMİRA OLARAK TANIMLASADA ASILI ALMİNA DIR.AYRICA MİNA İSMİ MUBAREK MİNA DAĞINDAN DA GELDİĞİ İÇİN TEMİZLİĞİ,BERRAKLIĞI,SAFLIĞI ANLATMAKTADIR.
AL=BÜLEND-ALİ-SERAP-YÜKSEK-YÜCE-SOY-SULALE-AİLE
MİNA=BİLLUR(DURU+TEMİZ+SAYDAM+KRİSTAL) +ASUMAN(GÖK+SEMA) ARAPÇADA AYRICA LİMAN DEMEKTİR.

SADECE KUTSAL TOPRAKLARDA YETİŞEN ENDER KIRMIZI ÇİÇEK...AL-MİNA KIRMIZI MİNA KUTSAL YER
NARİN,KIRILGAN AYNI ZAMANDA HIRÇIN BİR ÇİÇEKTİR

bak canım sanki ikisi birbirini tamamlıyo gibi harika olur:16:

almira & almina:nazar:

AL VE MİNA ' DAN OLUŞMUŞTUR.AL VE MİNA OSMANLICADIR.
ALMİNA GÜNEŞ TUTULMASINDAKİ KIZILLIĞADA VERİLEN ADDIR.KİMİLERİ BU ANLAMI ALMİRA OLARAK TANIMLASADA ASILI ALMİNA DIR.AYRICA MİNA İSMİ MUBAREK MİNA DAĞINDAN DA GELDİĞİ İÇİN TEMİZLİĞİ,BERRAKLIĞI,SAFLIĞI ANLATMAKTADIR.
AL=BÜLEND-ALİ-SERAP-YÜKSEK-YÜCE-SOY-SULALE-AİLE
MİNA=BİLLUR(DURU+TEMİZ+SAYDAM+KRİSTAL) +ASUMAN(GÖK+SEMA) ARAPÇADA AYRICA LİMAN DEMEKTİR.

SADECE KUTSAL TOPRAKLARDA YETİŞEN ENDER KIRMIZI ÇİÇEK...AL-MİNA KIRMIZI MİNA KUTSAL YER
NARİN,KIRILGAN AYNI ZAMANDA HIRÇIN BİR ÇİÇEKTİR

bak canım sanki ikisi birbirini tamamlıyo gibi harika olur:16:

Bende Almina yazacaktım. :) Almira & Almina :)) Tebrikler buarada.

alara,asya,aleyna isimleri olabilir.Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi.

Back
X