- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi invictus34
-
Bana da yazarmısınız çok çok merak ettim kimsede olmayan bu ısmiHayır değil. :)
Ay direk ifşa sebebi olur. Özelden yazayım tanıdıksak kısmet
Çok önemli hissettim kendimi şuan.
Egeden Ankara'ya evlenen bir kadin 2 kizina "Özlem,Mavideniz" ve ogluna"Ege" koymuş,sanirim tvde konusu geçmişti,duygulandirmisti beni...Sağlıklıca kucağınıza alın öncelikle, bence Azra çok sıradan bi isim. Azraili hatırlatıyor. Fikir olur size belki bi kaç isim yazıyım, ravza (kızımın ismi), Rana (bi daha kızım olsa kesinlikle bu ismi koyarım) Erva, lila(oğlumun sınıfında bir kız acayip tatlı bişey), Asya, asel(bence azra ismine göre daha asil), Reyyan, duru, ecem(ece ve Ege çocukluk hayalimdi, eşim oğluma başka bi isim koyunca büyüsü bozuldu ece koymadım kızıma) isim çok önemli bence, ömür boyu taşıyacak, aman isim değil mi ne olacak demeyin, anlamı güzel bi isim koyun)
Kagan Yakuphanogullarindan'la akrabamisiniz:)Azra diye bi öğrencim vardı , hiç kimse ile geçinemezdi. Çok içe dönük bi kızdı.
O aklıma geldi.
Benim kızım olursa ;
- Defne (yaz-kış yapraklarını dökmeyen bi ağaç , kızım da hep canlı kalsın , etrafına faydalı olsun diye )
- Nazlı Hilal (canım bayrağım , canım istiklal marşım )
- Neslihan ya da Aslıhan (Çünkü aslımız ve neslimiz HAN )
- Gökçe bi de :)
Uzun yazmışım özür :)
Nehir ,Fidan,Filiz çok güzel benceTavsiyelere açığım
Yakın bi ilişkiniz olmadığı için bence izne gerek yok. En fazla haber verilir diye düşünüyorumMerhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
Yok değil ama çok güzelmis Eva.Eva-Havva olabilir mi:)
Özelden yazamadım profiliniz sınırlı.Bana da yazarmısınız çok çok merak ettim kimsede olmayan bu ısmi
İsimler parentli değil ya ne olacak ki. Ben olsam memnun olurum seçimimi beğenmiş ne güzel diye.Merhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
Benim kizimin da ismi pek guzel,tabii bence,ben de aylarca düşünerek sectim isimlerini.Yok değil ama çok güzelmis Eva.
Özelden yazamadım profiliniz sınırlı.
Konu sahibi arkadaşım arada bir Azra gördüm ama şayet isim Azra ise aman diyeyim meslek hayatim boyunca tüm Azra' larım pek zorladı beni.
Ayarlarımı değiştirdimYok değil ama çok güzelmis Eva.
Özelden yazamadım profiliniz sınırlı.
Konu sahibi arkadaşım arada bir Azra gördüm ama şayet isim Azra ise aman diyeyim meslek hayatim boyunca tüm Azra' larım pek zorladı beni.
kimsenin tapulu mulku degil neyle mutlu olcaksaniz koyun gitsin.. ben kac ornek gordum bir ailede isim varken bir bebek geliyor ina da koyuluyor kuzen oluyor bu bebekler..Merhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
Bence azra koymayınAzra ☺ Nasıl sizce
Ben olsam o kadar soruya bir isim sallardım da cevap verirdim diye düsündüm söylemek istemedigini göz önüne alarak tak bir sonraki sayfada Azra ismiyle karsılastım o yüzdende pek inanasım gelmedi nedense bu isme.Hahaha ben Azra yüzünden açtım konuyu, öyküden bana da gına geldi
İnci koyun, herkes inci koysunEşim üç heceli istemiyor. Söylemesi zor oluyor diye. Ben beğeniyorum Açelya ismini. Pozitif bir isim.
Doruk koyun benceArkadaşlar bende oğluşuma isimde kararsız kaldım birinci oğlum utku ikinciye alptuğ yada göktuğ hangisi güzel sizce.
Ozlem ve ege tamam da mavideniz cok garip bir isim olmus sanki. Belki ayri olarak konsa guzel olurmus. Mavi DenizEgeden Ankara'ya evlenen bir kadin 2 kizina "Özlem,Mavideniz" ve ogluna"Ege" koymuş,sanirim tvde konusu geçmişti,duygulandirmisti beni...
Hayır değil. :)
Ay direk ifşa sebebi olur. Özelden yazayım tanıdıksak kısmet
Çok önemli hissettim kendimi şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?