Çocuk Hastalıkları kızımın gözüü çapaklandı kızardı ne yapmam lazım lütfen yardımm !!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AzRaBusra

Kuzucum :D
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
78
0
16
Ankara
ben aranıza yeni katıldım .5 aylık bi kızım var 2-3 gündür gözü yapaklandı kızardı bununla 4 falan oluo doktora gittim damla verdi çayla sil dedi. bide göz doktoruna git dedi göz yaşı kanallarında daralma olabilir dedi . lütfen bilgisi olan bana yardım edebilir mi??

bizde de olmuştu,göz dr'una gittik,enfeksiyon varmış.Damla kullandık,1 haftada anca geçti.1 hafta sonra geçmezse göz yaşı kanallarından şüphelenebiliriz demişti.

merhaba geçmiş olsun benim kızımda aynı durumdaydı gözü hep çapaklıydı sonra doktorumuz göz damlası verdi birde masaj gösterdi yaptım ama geçmedi doktorumuz göze götürmemizi söyledi gittik oda damla ve masaj gösterdi yaptık geçmedi baya bi damla masaj gitti aa düzelmedi göz doktoru geçmediği için ameliyat olması gerektığını söyledi çabuk yapıan 10 dakikada yanınızda olur kızınız dedi biz kararsız kaldık bir göz hastanesine gittik o da aynı şeyi söyledi zagen gittimiz jer doktor aynısını söyledi.. Neyse sonra o göz hastanesinde küçük bir ameliyat geçirdi birşeyle göz pınarını açıp 10 dakıka içinde yanıma getirdiler ( o on dakıka bana 10 saat gibi geldi ) allaha şükür düzeldi o zaman kızım 1,5 yaşındaydı şimdi 4 yaşında ve hiç bir sorun kalmadı..

Şimdi senin yavrun daha 5 aylık eğer 1 yaşına kadar açılmazsa benim dediğim bu işlemi yapıyorlar inşallah damlalarla masajla düzelir ama ihmal ete heen bir göz doktoruna göster minik yavrumuzu allah şifasını versin...

saol cnm damlayı bi kullanıyım ins geçer geçmezse göz dktoruna gidiym

selam bir aylık oğlum var bir gözünde kızarıklık var ve az bişide gözün beyazında nokta gibi beyaz bişi var ?? bügün ilk defa böle bişi gördüm sizce nedir bu bakıyorum araştırıyorm anlamadm kücücük bebegin gözü neden kızarırki bilgisi olan yardımınızı bekliyorm

arkadaslar eger sutunuz varsa hergun mutlaka gozune sutunuzden damlatın..ama oyle azıcık degıl gozun ıcı sut olucak tamamen..merak etmeyın acıtmıyor yakmıyor..suttekı vıtamınler doğal antıbıyotıkler ufak goz mıkroplarına capaklanmalara bırebırmıs..cıddı hastalıklarda tedavı olamaz tabı.ama cok faydalı..bu arada bır arkadas yazmıs gozun ıcınde kucuk beyaz bısı var dıe..benımkınde de gormustum bıldıgın çapak cnm o..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…