- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
geçmiş olsun , evet canım kortizonlu iğne yapılıyormuş tabii yetişkinlerde mevzu çocuk olunca doktorlarında eli kolu bağlanıyor, biz muayenede bile 3 kişi tuttuk sadece gözüne bakılsın diyeEşimde oldu aynısı, diğer göze de sıçrıyomuş bazen, aman dikkat,merhem kullandık 2 tane, 1 hafta sonunda doktor iğne yaptı o şişliğe sanırım,tam bakamadım
aslında bu gözde çıkan bir sivilce gibi birşey yaptıkları sadece steril ortamda onu patlatıp boşaltmak yetişkinlerde pek mühim değil de çocuk olunca genel anestezi vermek gerekiyor, çocuk için gözüne bakılması bile travma ortalığı yıkıyorOperasyon diyince bir daha düşündüm, iğneydi yahu operasyon denir mi bilmem, iğneyi yaptı çıktık geldik eve, birsey kalmadı, çocuğa da yapılabilir aslında
geçmiş olsun , evet canım kortizonlu iğne yapılıyormuş tabii yetişkinlerde mevzu çocuk olunca doktorlarında eli kolu bağlanıyor, biz muayenede bile 3 kişi tuttuk sadece gözüne bakılsın diyenarkoz olmadan olmuyor
AdAm_OLaCaK_KIZ eşinin gözünde sulanma kızarma oldu mu? benim kızımda hiçbirşey olmadı ben ne zaman çıktığını bile tam olarak kestiremiyorum o yüzden birde sadece gözükapalıyken yani uyuyunca belli olan bir kabarıklık var , eşinin dışarda mı içerde miydi? iğne işe yaradı mı?
ben de duydum bulaşıyormuş ama kızımın hiç sulanma yok resmen kist olmuş ama şimdi şişti inşallah o sertlik yumuşarsa akıyormuş sıvı aksa sevineceğim, bir de doktor anestezi ile aldı diyelim tekrarlama olasılığı varmış , 2 ay merhem kullan dedi tam 1 ay oldu 1 ay sonra hem daha önce götürdüğüm doktora göreceğim başka bir doktor daha buldum ona da götüreceğim.inşallaho zamana geçerHaa kortizonlu muymus iğne, onu bilmiyodum, ama sen gene de başka doktora götür bence, çünkü ne bileyim dozu düşük tutup gene yapılabilir belki o igne, neden söylüyorum bunu, çocuk neticede elini gözüne sürer sonra diğer gözüne sürer ona da bulaşır, gece uykuda yapabilir mesela, ya da yan yatarken bir gözden diğerine sıvı akar çünkü eşimin gözü sulanıyodu
gözün aydın geçmiş olsun canım benim kızımda dışardan hiçbirşey yok hatta kimse anlamıyor ben anlatıca dikkat edince aa bir kabarıklık var gibi diyorlar, kızıma soruyorum ağrıyor mu acıyor mu diye hayır birşey yok diyor...Sulanma da kızarma da vardı canım,iç dış arası ama içe daha yakındı şişlik, iğne işe yaradı 2 güne tamamen geçmisti
ben de duydum bulaşıyormuş ama kızımın hiç sulanma yok resmen kist olmuş ama şimdi şişti inşallah o sertlik yumuşarsa akıyormuş sıvı aksa sevineceğim, bir de doktor anestezi ile aldı diyelim tekrarlama olasılığı varmış , 2 ay merhem kullan dedi tam 1 ay oldu 1 ay sonra hem daha önce götürdüğüm doktora göreceğim başka bir doktor daha buldum ona da götüreceğim.inşallaho zamana geçer
inşallah kızımda ki de geçerDoktor bize de demişti tekrarlayabilir diye ama şükür 2 seneyi geçti birsey yok
inşallah kızımda ki de geçer
tam beni anlatan kelime kaç gündür kendimi tarif edemiyorum resmen darlanıyorum ben şimdi oldu yani:) dün bir arkadaşımla konuştum o da iğne yaptırmış geçmiş o da diyor bu arpacık-şalazyon küçük ama asab bozan bir rahatsızlık diye ben de çıksa gider aldırırdım çocuk olunca aklım takılıyor işteGeçer geçer ruhunu darlama
evet artık dikkat ediyorum zaten , ama iyileşmemesi beni üzüyor.Arkadasim cocukta rahatsiz olmus sen kafana birsuru sey getiriyon o cocuk akliyla ne dusunur kimbilir psikolojisini bozma bari bakip durma
doğduğundan beri hergün yıkıyorum kızımı ama gün içinde ne kadar ellerini yıkasamda eli gözlerinde hep parka gidiyor arkadaşlarıyla oynuyor vs vs işte allaha emanet elimden geleni yapıyorum ama olmuyor...İyilesir iyilesir zamanla iylesiyormus ilerlemeden doktora goturseydin dicem ama olan olmus internrtten arastirdim korkulcak bisey yok goz enfeksiyon kaptigi icin oluyormus temizligine dikkat etmek lazimmis yikanmadan elle dokunmamak gerekliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?