How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Kızımın gözleri kaşınıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

wetw

Mucizenin annesi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
413
4
96
49
Kocaeli
Merhaba 5 ay 3 haftalık kızım çok saçlı doğmuştu, haliyle şimdi uzunlar. Sorunum kızım son 20 gündür gözlerini uyk esnasında sürekli oğuşturuyor. Uykuya dalsa bile elleriyle gözlerini oğuşturarak uyanıyor ve sürekli gözlerini kaşımak istediğinden uykuya dalması güç oluyor. Bunun sebebinin ince telli ve tokadan sıyrılan saçlar olabileceğini düşünüyorum acaba bir hastalık belirtisi de olabilir mi?. Bu ay sonunda normal kontrolü var çocuk doktorunda. Ayrıca bir göz doktoruna da götrmelimiyim? Gün içinde uyaıkken kaşımıyor ama uykuya daldıktan 1 saat sonra gözlerini kaşıyarak uyanıyor ve sonra sürekli kaşıyor taki tam dalana kadar.

uykusunu tam alamadığındandır.sen gözüne gelen saçlarını kes.ben öyle yaptım.ensesindeki ve anlından gözüne kadar uzanan saçları kestim:;)

Topluyorum ama sanırım göremediğim tokadan kayanlar var. Nasıl kestn, uyurkenmi?

canım bence o gözleriyle alakalı bişey degildir. uykuya dalamadıgı icin cırpınıyo minikler bizdede oluyo aynısı.gözlerinde herhangi bir kızarıklık capaklanma vs varmı yoksa kaygılanma. oluyo o sekilde.genellikle sırtüstü yatarken cok yapabilir ben hemen yan ceviriyorum ellerini cekiyo gözlerinden tekrar uyuyo.. bi dene istersen..

Back