Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka bir başlıkta emzirme yastığı ve kapı süsü +takı yastığı var ilgilenelere
pembe kapşonlu yelek 9 12 ay 1 kere giydi 20 tl
mor patikler 3 numara giyilmedi 3 tl
reebok önlük sıfır 5 tl
şortlar sadece evde denedik ama tombul bacaklı kızıma olmadı:) lcw ve ca marka 9 12 ay tanesi 4 tl
pembe tavşanlı tulum crazy baby 0 3 ay 1 kere giydi geç kalmışım biraz boyu kısa geldi 5 tl
mavi çizgili yelek 6 9 ay 3 tl pembe çift kat penye hırka 3 6 ay 7.5 tl ikiside giyilmedi crazy baby ikiside
pembe kedili elbise takım sıfır lcw 12 18 ay yazıyodu ama kızım 1 yasında büyük geliyo şuan 10 tl
gri şortlu takım 80 cm ca marka sıfır 10 tl
beyaz gömlek ve kot elbise 6 ay blue key ykmden 80 tl almıştım 1 kere denedim onuda geç kalmışım olmadı:)25 tl
nar çiçeği elbise takım ca marka 6 aydı ama kızım 1 yasında oluyo ona sadece denendi 15 tl
penye battaniyeleri ço az kullandık bitanesi bebetto marka ama sarı bişey solmuş biraz lekeli tanesi 4 tl den düşünüyorum
yeşil içi elyaflı femuarlı kadife battaniye sıfır 7.5 tl
sevi bebe bel desteği 4 tl sıfır
köpüklü banyo filesi kullanılmadı 5 tl
kıyafetlerin hepsi 1 kere yıkanmış ve etiketleri kesilmiştir bilginiz olsun yıkamadan ve iç etiketlerini kesmeden dolaba koymama hastalığım var:)) beğenenler olursa fiyat konusunda anlaşırız..ilk satışım olucak bunlar daha yeni keşfettim burayı:) herkeze iyi akşamlar:))