- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
-
- Konu Sahibi PambukPrensess
Ama pasta hakikaten korkunçBaşlıkta görüldüğü üzere, tam da kızımın doğumgününde pastacı tarafından dolandırıldım :)
Özel günler için pasta yaptıracaksak bunu her zaman mahallemizdeki pastaneden yaptırıyoruz. Kızımın doğumgününden 10 gün önce oğlum için pasta yaptırdık. Üst üste 2 doğum günü, artan maliyet derken başka bir yerden fiyat araştırmasına girdim.
İnternette ki teklif alınan malum siteden bir vatandaş bana döndü. İnstagram dan sayfasını söyledi (gizli sayfa). Resimler gayet güzel,pastalar profesyonel, pastanın fiyatı bir tık daha uygun. Ben ki herşeyi didik didik incelerim, yorumlara bakarım, kırk kişiden fiyat alırım. İlk konuştuğum kadın ile okeyleştim, kaporayı gönderdim. Kalanı pasta tesliminde idi. Pastayı annem teslim aldı, o sırada müsait olmadığım için kalanı hesaba atarım ben diye seslendim anneme. Tabi pastayı görünce yaşadığım şoku anlatmak mümkün değil. üstelik birazdan pasta üflenmesi gerekiyorPastayı olduğu gibi bıraktım, her yeri boya, altındaki karton bile kırtasiye kartonu. Mesaj attım iade alayım dedi, tabi ki kimse gelmedi. 2 gün beklettim pastasını -geldik te atmışsınız- der diye. Özetle, ucuz etin yahnisi pahalıya mal oldu bana
Anlaştığımız ve bana gelen pastayı resimlere ekliyorumSonrasında pastanecimiz bile dalga geçti tabi ki benimle Allah tan maket pasta vardı da çocuk onu üfledi.
Eki Görüntüle 3440640 Eki Görüntüle 3440641 Eki Görüntüle 3440642
Hayır dolandıracaksan uslubunca yap, al parayı engelle beni . Birde emek vermiş bu pasta içinAma pasta hakikaten korkunçbari bunu düzgün yap yahu
Fotoğrafta 7 farkı bul bakim de diycem ama benzerlik yok kiHayır dolandıracaksan uslubunca yap, al parayı engelle beni . Birde emek vermiş bu pasta için
Benim aptallığım. İstemedim kiCidden ozensizmis pasta :)
Getirmeden once foto atmiyor mu?
Ve cocuklar maket pastayi gorup ne yediler
Başlıkta görüldüğü üzere, tam da kızımın doğumgününde pastacı tarafından dolandırıldım :)
Özel günler için pasta yaptıracaksak bunu her zaman mahallemizdeki pastaneden yaptırıyoruz. Kızımın doğumgününden 10 gün önce oğlum için pasta yaptırdık. Üst üste 2 doğum günü, artan maliyet derken başka bir yerden fiyat araştırmasına girdim.
İnternette ki teklif alınan malum siteden bir vatandaş bana döndü. İnstagram dan sayfasını söyledi (gizli sayfa). Resimler gayet güzel,pastalar profesyonel, pastanın fiyatı bir tık daha uygun. Ben ki herşeyi didik didik incelerim, yorumlara bakarım, kırk kişiden fiyat alırım. İlk konuştuğum kadın ile okeyleştim, kaporayı gönderdim. Kalanı pasta tesliminde idi. Pastayı annem teslim aldı, o sırada müsait olmadığım için kalanı hesaba atarım ben diye seslendim anneme. Tabi pastayı görünce yaşadığım şoku anlatmak mümkün değil. üstelik birazdan pasta üflenmesi gerekiyorPastayı olduğu gibi bıraktım, her yeri boya, altındaki karton bile kırtasiye kartonu. Mesaj attım iade alayım dedi, tabi ki kimse gelmedi. 2 gün beklettim pastasını -geldik te atmışsınız- der diye. Özetle, ucuz etin yahnisi pahalıya mal oldu bana
Anlaştığımız ve bana gelen pastayı resimlere ekliyorumSonrasında pastanecimiz bile dalga geçti tabi ki benimle Allah tan maket pasta vardı da çocuk onu üfledi.
Elimi değdiğim her yer kırmızı oluyordu yaa. Sayfasında ki resimleri görmeniz lazım ama oldukça profesyonel.Fotoğrafta 7 farkı bul bakim de diycem ama benzerlik yok ki
Yok ne iadesi. kalan tutarı zaten atmadım ona. pastayı da 2 gün sonra çöpe attım. pastanemizden normal pasta alıp onu servis ettik. adamlar boşa dalga geçmedi benimleGErçekten rezalet. Yapılan pastayı anca çocuklar süslemiş olabilir. İnşallah iadeyi tam yaparlar. Acaba pastanın içi nasıldı, o keki kesin berbattır.
Birinin sayfasından çalmıştır telif atmasın sahte olduğu anlaşılmasın diye gizli profil yapmıştırElimi değdiğim her yer kırmızı oluyordu yaa. Sayfasında ki resimleri görmeniz lazım ama oldukça profesyonel.
Okudum cope atmissinizBenim aptallığım. İstemedim kiNeptün falan geçti herhalde o ara üzerimden
Başlıkta görüldüğü üzere, tam da kızımın doğumgününde pastacı tarafından dolandırıldım :)
Almadı tabii kiEe sonra gelip aldi mi pastayi peki
Adamlara neden doğum günü kutlayacağınızı söylediniz kiYok ne iadesi. kalan tutarı zaten atmadım ona. pastayı da 2 gün sonra çöpe attım. pastanemizden normal pasta alıp onu servis ettik. adamlar boşa dalga geçmedi benimle
Dolandırıldıktan sonra farkına vardım şükürBirinin sayfasından çalmıştır telif atmasın sahte olduğu anlaşılmasın diye gizli profil yapmıştır
Sürekli alışveriş yapıyoruz onlardan, tanıyoruz artık birbirimizi. Pasta için fiyat almıştım önce onlardan. Biliyorlardı yani o günüAdamlara neden doğum günü kutlayacağınızı söylediniz ki
Üzerinde ki baskıda eminim a4 print baskısı falandırAjdar şarkısı gibi pasta
Bir kaç gün gidemedim birşey almaya utancımdanGeçmiş olsun. Bazen bir şeyler üst üste gelir ve insanın aklı tutulur. Sağlık olsun ileride güleceginiz bir anı olmuş da keşke mahalledeki pastacı öğrenmeseymis