- 12 Ocak 2021
- 4.400
- 17.960
- 30
- Konu Sahibi PambukPrensess
Ay oğlumun hayaller hayatlar pastası gibi olmuş sizinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin istediğiniz pasta için valla hiç riske gitmezdim ya . Baya özen isteyen bir model istiyorsunuz çünkü. Kadın hem pastayı hem de parayı almadı doğru mu ?Başlıkta görüldüğü üzere, tam da kızımın doğumgününde pastacı tarafından dolandırıldım :)
Özel günler için pasta yaptıracaksak bunu her zaman mahallemizdeki pastaneden yaptırıyoruz. Kızımın doğumgününden 10 gün önce oğlum için pasta yaptırdık. Üst üste 2 doğum günü, artan maliyet derken başka bir yerden fiyat araştırmasına girdim.
İnternette ki teklif alınan malum siteden bir vatandaş bana döndü. İnstagram dan sayfasını söyledi (gizli sayfa). Resimler gayet güzel,pastalar profesyonel, pastanın fiyatı bir tık daha uygun. Ben ki herşeyi didik didik incelerim, yorumlara bakarım, kırk kişiden fiyat alırım. İlk konuştuğum kadın ile okeyleştim, kaporayı gönderdim. Kalanı pasta tesliminde idi. Pastayı annem teslim aldı, o sırada müsait olmadığım için kalanı hesaba atarım ben diye seslendim anneme. Tabi pastayı görünce yaşadığım şoku anlatmak mümkün değil. üstelik birazdan pasta üflenmesi gerekiyor Pastayı olduğu gibi bıraktım, her yeri boya, altındaki karton bile kırtasiye kartonu. Mesaj attım iade alayım dedi, tabi ki kimse gelmedi. 2 gün beklettim pastasını -geldik te atmışsınız- der diye. Özetle, ucuz etin yahnisi pahalıya mal oldu bana
Anlaştığımız ve bana gelen pastayı resimlere ekliyorum Sonrasında pastanecimiz bile dalga geçti tabi ki benimle Allah tan maket pasta vardı da çocuk onu üfledi.
Eki Görüntüle 3440640 Eki Görüntüle 3440641 Eki Görüntüle 3440642
Ne kadar ödediniz buna çok merak ettim
Sizin istediğiniz pasta için valla hiç riske gitmezdim ya . Baya özen isteyen bir model istiyorsunuz çünkü. Kadın hem pastayı hem de parayı almadı doğru mu ?
İyi niyetli dolandırıcı bxbxbxb işe yeni başlamışHayır dolandıracaksan uslubunca yap, al parayı engelle beni . Birde emek vermiş bu pasta için
Geri dönüş olmadı mı?Pastanemiz 2.500 fiyat çıkardı, bu hanımabla da 2000 dedi. Yarısını gönderdim, kalan yarısını kapıda teslim edene verecektim. teslimat sırasında ben üzerimi giyiniyordum o yüzden parayı veremedim. hesaba gönderirim dedim. yoksa pastayada bakmaz kalan parayı verirdim
M mhdvran daha önce de çok kez pasta yaptırdım dışarıda ki satıcılara. zaten instagramdaki pastaları kendi yapmış olsaydı bu ona çok kolay gelirdi, bildiğin krema sıvama olacaktı.
Sıvamış zaten jcjxjdjPastanemiz 2.500 fiyat çıkardı, bu hanımabla da 2000 dedi. Yarısını gönderdim, kalan yarısını kapıda teslim edene verecektim. teslimat sırasında ben üzerimi giyiniyordum o yüzden parayı veremedim. hesaba gönderirim dedim. yoksa pastayada bakmaz kalan parayı verirdim
M mhdvran daha önce de çok kez pasta yaptırdım dışarıda ki satıcılara. zaten instagramdaki pastaları kendi yapmış olsaydı bu ona çok kolay gelirdi, bildiğin krema sıvama olacaktı.
Kötü mü Kore müziği?Melina 8 yaşında kore müziği mi dinliyo
İyi niyetli dolandırıcı bxbxbxb işe yeni başlamış
Geri dönüş olmadı mı?
Sıvamış zaten jcjxjdj
Melina 8 yaşında kore müziği mi dinliyo
2.5 dahaa ya. Ben birrrr tane dinlemedim duymadım. Nerden denk geliyolar? Gerçekten merak ediyorum.Hayır 7 yaşından beri dinliyor. Devir değişti bacım. Çoluk çocuk yok henüz anlaşılan
Ekleme : okulda k-pop dans grupları da var
Iyi mi kötü mü bilmiyorum yav. Sadece burda ortaokulluların bi özentisi olduğunu eşcinsel tiplerin sıkça olduğu için kızların birbirine aşkım maşkım diyişlerini okudum bedevede.Kötü mü Kore müziği?
Kızım da dinliyor Kore müzikleri ama eşcinsel eğilimi yok hatta sınıfta bi çocuğu beğeniyor. İnşallah beğenmeye devam ederIyi mi kötü mü bilmiyorum yav. Sadece burda ortaokulluların bi özentisi olduğunu eşcinsel tiplerin sıkça olduğu için kızların birbirine aşkım maşkım diyişlerini okudum bedevede.
Bi de ortaokulda bi şarki açıp da dinleyelim demişizdir ya. Yani anlamaya çalışıyorum 8 yaş ben şuyum ben buyum diyip dans grubu kurması işlerini.
Ya tabi ki illa olacak değil ben grupları da bilmem. Burdan duyduklarımı söylüyorum. Nasıl bu yaşlarda birilerine hayranlık oluyo anlamaya çalışıyorum. Acaba ablaları filan oluyo briileri onlardan duyuyo mu gelip anlatıyo. Ne bileyim eteği ne güzdl baksana mı deniyo alla allaaa. Biz çok bebekmişiz yav. Anca koştur koştur oyna okul bahçesinde.Kızım da dinliyor Kore müzikleri ama eşcinsel eğilimi yok hatta sınıfta bi çocuğu beğeniyor. İnşallah beğenmeye devam eder
Pastanemiz 2.500 fiyat çıkardı, bu hanımabla da 2000 dedi. Yarısını gönderdim, kalan yarısını kapıda teslim edene verecektim. teslimat sırasında ben üzerimi giyiniyordum o yüzden parayı veremedim. hesaba gönderirim dedim. yoksa pastayada bakmaz kalan parayı verirdim