Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın cicisleri

çok güzel güle güle sağlıkla giysin canım.tulum pek kullanıslı olmuyor ama bence,çok kısa süreli giyiyorlar değil mi?

çok güzel güle güle giysin kızışın...tulum ben mothercare nkileri giydiriyorum bacaklarıda açılmıyor açıkcası daha sıcak oluyor üşümüyorlarr...ama üstten açılanlar zor tabi..benimki ordadan boylu boyunca çıt çıtlı bence çok kolay işimede geliyorr..

bende ceylandan aldım ici penye ve polarlı gıbı bu havalarda sıcak olur diye düsündüm cok uzun süre giyilmiyor ama ne yapalım hersey bebisler icin

Canım,kızın güle güle kullansın çok güzeller...ben lcw ürünlerini seviyorum,oğluma pantolonlar,süveterler,kazaklar ve gömlekler aldım...fırsat bulunca resimlerini çekip,buraya koyarım..

bende ceylandan aldım ici penye ve polarlı gıbı bu havalarda sıcak olur diye düsündüm cok uzun süre giyilmiyor ama ne yapalım hersey bebisler icin

canım bende nerden aldın diye soracaktım.çok güzeller kıskandım bende alcam kaydirigubbakcemile3

Canım,kızın güle güle kullansın çok güzeller...ben lcw ürünlerini seviyorum,oğluma pantolonlar,süveterler,kazaklar ve gömlekler aldım...fırsat bulunca resimlerini çekip,buraya koyarım..

lcw nin erkekler için kıyafetleri bir harika ya küçük adam oluyor bebişler

malum havalar sogudu kışlık pantolon iyi diye düsündüm nasıl cicilerimiz güzel mi:ecrin_bebek:

ayyy cnm ya bayıldım ben bu pembiş kışlık pantolana...
kız çocukları başka oluyor ya süslü püslü şekermi şeker....
ayyy insanın içinden bir an geçmiyor değil keşke kızım olsa diye....:CüvCüv::ecrin_bebek:

çok güzeller güle güle giydirin çok güzel kızların kıyafetleri inşallah bizede kız çocuğu nasip eder allah çünkü bir oğlum varsenağlama

gülcecim bayıldım hayatım kızının cicilerine.allah sağlıkla en güzel günlerde giydirmeni nasip etsin hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…