- 9 Aralık 2015
- 978
- 1.873
- 113
- 39
bizde gaz yagı ile kurtulmustukAy bize de. Gaz yağı ile kurtulmuştuk en son. Şimdi diyorum annemlerin yaptığı deli cesaretiymiş resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde gaz yagı ile kurtulmustukAy bize de. Gaz yağı ile kurtulmuştuk en son. Şimdi diyorum annemlerin yaptığı deli cesaretiymiş resmen.
Hajskdjs benimde çocukken çok yaşadımbu konuyu okuyunca psikolojik kafam kaşınmaya başladı![]()
Ben ünversite yılıma kadar hiç bitlenmemiştim nasıl bi şey olduğunu kaşınsamda anlamıyordum. Sahilde kapmışım muhtemelen inanın kepek sandım 2 ay kafamda sülale kurmuşlar. Kepek şampuanı alıyorum anneme uzaktan aldırıyorum kendim özel devlet gitmediğim doktor kalmadı bir Allah'ın kulu da saçıma bakıp bitlenmişsin kızım demediKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Saçlarınız ne durumda pekiAnnemin halası kafama sinek ilacı sıkmıştı![]()
Yaz dönüşü bana bit geçmişti,bit spreyini bir hafta arayla iki kez,bit şampuanı ile günde iki kere yıkadım valla hem de her günKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Kizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Kaliteli bir saç spreyi alın saçın heryerine sıkın saçın her teli donmalı ve yıkarken sık telli tarakla tarayınKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
MaşallahŞu saçın bitini 3 yıl temizleyemedim. Sizin temizlemeniz birşey ifade etmiyor. Önemli olan sıra arkadaşının ya da samimi olduğu arkadaşının temizlenmesi. Sınıftaki hangi anneye sorsam benim çocuğumda yok dedi. En son isyan edip sınıf whatsapp grubuna benim kızım bitli lütfen çocuklarınızı kızımdan uzak tutun yazmıştım. Ortaokula geçti de kurtuldum. Eki Görüntüle 3169261
maşallah şu saçlariniz kesmeye kıyamaz ya...Şu saçın bitini 3 yıl temizleyemedim. Sizin temizlemeniz birşey ifade etmiyor. Önemli olan sıra arkadaşının ya da samimi olduğu arkadaşının temizlenmesi. Sınıftaki hangi anneye sorsam benim çocuğumda yok dedi. En son isyan edip sınıf whatsapp grubuna benim kızım bitli lütfen çocuklarınızı kızımdan uzak tutun yazmıştım. Ortaokula geçti de kurtuldum. Eki Görüntüle 3169261
maşallah şu saçlariniz kesmeye kıyamaz ya...![]()
kıyamam ya...Ah ahbu kısa hali. O kadar bite rağmen uğraştım daha da uzadı. kıyamadım hiç. Ama o ne yaptı biliyor musunuz? Benden izinsiz gitmiş babaannesi ile ikisi de ağlaya ağlaya kulak arkası bile olmayacak kadar kestirmiş. Kendi isteği ile. Ben izin vermiyordum. Hala alışamadım bu haline.
+1canım anam ispirtoyla temizlerdi bitler geldiğine bin pişman olurdu![]()