• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın bebek şekerleri hazır :)

merhabalar
bebek şekerleriniz çok güzel sepet ve şekerleri nerden aldınız acaba ve fiyatınıda yazarmısınız. İnternetten alabilirsem eğer siteyide yazarsanız sevinirim.

Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane

süslü bebek mağazası
eminönünde..

100 tl ' ye, 50 adet bebek şekeri , resimdeki şeker sepeti, yine tüylü kapı süsü, altın yastığı aldım.. hepsini ben seçip takım yaptım. 7 metre tül ve hoşgeldin bebek yazısıda paketin içinde. ordan renk model seçiyorsunuz zaten.. sitesinde ayrıntılar var..

beğenen herkese de teşekkür ederizzz :1:

Son düzenleme:
çpk güzel olmus arkadaşım benim de nasipse bir kızım olucak oocak sonu gibi bizde aldık bu şekerlerden biberon ama süsü biraz degişik ve kese içinde...ilgilenen arkadaslara söylüyorum biz eminönünden 100 tanesini 65 tl filan aldık keselerde 50 tane 10lira..ama kese ekstra olsada olmasada olur yani..buarada benim kızımın adıda zeynep naz olucak kısmetse...

hayırlısı olsun canım zeynep naz demek ne güzel.. Allah tamamına erdirsin.. biraz geç gördüm mesajı da:)

Canım senin verdiğin internet adresinden kampanya dahilindeki ürünlere baktım ama bu biberonlar bebek şekerleri arasında görünmüyor bir de nasip olursa erkek bebiş bekliyorum biberonlar erkeğe uygun mu mıknatıslı mı bir de sen yakından gördün önerebileceğin sepet var mı mavişinden çok oluyorum galiba şimdiden teşekkürler

Canım senin verdiğin internet adresinden kampanya dahilindeki ürünlere baktım ama bu biberonlar bebek şekerleri arasında görünmüyor bir de nasip olursa erkek bebiş bekliyorum biberonlar erkeğe uygun mu mıknatıslı mı bir de sen yakından gördün önerebileceğin sepet var mı mavişinden çok oluyorum galiba şimdiden teşekkürler

mavi biberonlar vardı, erkek bebekler için. mıknatıs ya da tül yapıyorlardı. ben öylece aldım, 50 tane de mıknatıs aldım, kendim yapıştırdım. sepet çeşitleride çoktu, hatırlayamıyorum şimdi. hayırlı olsun canım bebeğin.. pek yardımcı olamadım ama :(

Son düzenleme:
ilgilenen olursa bebek şekerleri yapıyorum.uygun ve kaliteli malzemeler kullanıyorm.facebook'ta 'karaca nikah ve bebek şekerleri'sayfamda bazı yaptığım örnekler vardır.dahada resimler koyacağım.oradan inceleyebilirsiniz.teşekkürler.

Back