• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın bebek şekerleri hazır :)

Çok güzel olmuşlar. Allah bebeğini mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

canım teşekkürler.ben eminönü havuzlu handan aldım. 50 adet bebek şekeri, şeker sepeti, kapı süsü, tül ve altın yastığı hepsini takım taptım nakit 100 tl kampanya vardı. internet sitesi var istersen arayıp sorarsın. bebek şekerini de istediğin model seçiyorsun, seçebileceğin çeşitleri gösteriyorlar. hoşgeldin zeynep 'i ben ekledim, içine de şeker alacağım..

banada bilgi verirsen çok sevineceğim hayırlı kandiller

canım teşekkürler.ben eminönü havuzlu handan aldım. 50 adet bebek şekeri, şeker sepeti, kapı süsü, tül ve altın yastığı hepsini takım taptım nakit 100 tl kampanya vardı. internet sitesi var istersen arayıp sorarsın. bebek şekerini de istediğin model seçiyorsun, seçebileceğin çeşitleri gösteriyorlar. hoşgeldin zeynep 'i ben ekledim, içine de şeker alacağım..

Çok güzel olmuşlar... Bende öğrenebilirmiyim internet adresini?

kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güzellermiş.. Hemde fiyat süper uygun o kadar şeye 100 tl hiçbirşey değil. Havuzlu hanı bende duydum ama dediğin yerin internet adresini bende isterim daha bebeğim yok ama çalışmalarımız var dursun bir kenarda zamanı gelince giderim...

:nazar:

resim274.jpg

resim277.jpg

Belki sizin için de fikir olur, umarım beğenirsiniz :)

çook şekerler canım..benim oğlumun da mavisiydii...:kedi:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniiia.s.

arkadaşım çok kişi istemiş ama zahmet olmazsa bana da internet adresini verirmisin zeynebini de güle güle büyüt yada bu siteyi bilen arkadaşlar özele yazarsa çok sevinirim

Back