kizimin bademcigi

derya kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1
0
1
34
bu sitede yeniyim ve nasil kullanicagimi bilmiyorum.......kizimi bademcik amaliyat ettirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum.bademcikleri normalde buyuk usutunce bogaz yolunu kapatiyo.geceleri cok horluyo.uyuyunca salyasida akiyo.hasta oluncada atesi uc gunden once dusmuyor ve napacagimi bilmiyorum lutfen bi akil verin amaliyat konusunda bir turlu karar veremiyorum

doktor ne diyor peki?ameliyat sadee sizin düşünceniz değil sanırım

benim de kardeşim aynı durumda geceleri doğru duzgun nefes alamıyor doktora gidip ameliyat olur mu olmaz mı iyice bir konuşmak lazım sanırım Allah kolaylık versin geçmiş olsun

bence buna doktor karar vermeli..

eğer doktorlar gerekli görüyorsa ertelemeyin bence,
sonraki yaşlarda acısı fena oluyormuş, ameliyat sonrası işkenceye dönüşüyormuş
operasyonun çocukken yapılması öneriliyor
geçmiş olsun

Ahh ahh bademciklerden ne cektigimi bi ben bi Allahim bilir.oyle zaman oluyordu ki bogazlarim bembeyaz kapanmis acidan ölüyordm doktorlar bile anlamiyordu bu ne byle diyorlardi.ben aldirmadim ilaclarla vs geciyordu en son gittigim doktor ilac alma gargara yap dedi ve bogazlarim acimaya basladigi an gargara yapiyorum ve cok sukur geciyor. Kuzenim bademcik ameliyati oldu onunkiler baya kabarikti ama baya zorlandi agladigini bile biliyorum acidan.uzun sure bisey yiyemedi kamis ile suyu corbayi ilik icti.suan sordugumda oldum ama pek bisey degismedi simdide cok cabuk hastalaniyorum dedi.bademcikler oldugu icin vucuda direk giremiyor tabiki miktoplar

Ah ah.. ben bu sıkıntıyı çocuklugumda senelerce çektim. Sonra uygun yaşa gelince ameliyat oldum kurtuldum. Ondan sonra gelişebildim. çünkü yaz kış farketmeden hastalanıyodum. Doktor ameliyat istiyorsa olsun bence..
ALLAH şifa versin..

aynı sorun kardeşimde de var.. hasta olunca horlaması da oluyor.5 yaşındaki kardeşim 2 ayda 2 kere hastaneye yattı. iki seferde de bademciklerde şişlik ve bembeyaz sol kulağa kadar giden iltihaplar vardı ve yüksek ateş. çeşitli antibiyotikler artık fayda etmiyo .. ateş ve iltihap olunca kan değerleride fırlıyo tabi. crp değerimiz 24 lerdeydi. 1 haftada normale döndü hastanede. antibiyotiklerle. sonra taburcu oldu ve antibiyotik verildi taburcu olurken. kullandık . aradan bir ay geçti ve aynı şikayetler takrar oldu. tekrar gittik doktora.yine aynı şeyleri yasaık hastaneye yattık. kreşe başladı bu sene ve sanırım okuldan mikrop kaptı. bende okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve okula başlanan ilk dönemlerde böyle hastalıklar oluyo. fakat bizimki bayağı siddetli gitti.artık ne yapacağımızı bilmiyoruz.. bugün tekrar burnu akmaya başladı halsizlik var korkmaya başladık .en son hastaneden çıkalı 20 gün olmadı bile. bir de taburcu olurken doktorumuz deposilin verdi onu vurulmustuk .pazartesi ikinciyi vurulacak. eğer hasta olursa da vururlar mı deposilini... neler yapabiliriz artık bi fikri olan var mı ya da doktor tavsiyesi.. acil yardım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…