Kızımın bacak ağrısı

Ağrıyor dedi ama öyle dayanılmaz gibi değil.. ağrılara o kadar alışmışım ki hissedemiyorum diyor..yarın okul açılınca sabah tutukluğu bakalım devam edecek mi ..tatilden dolayı geç kalkıyordu

Insallah sabah tutuklugu da uzun surmez tesekkur ederim size de cok gecmis olsun. Kiyamam kucuk de olsa buyuk de olsa evlat. Aci cekmelerine dayanamiyor insan.

O yaşlarda benimde aşırı agrirdi bacak kemiklerim ya ağlardım ozamanlar da da büyüme ağrısı demişlerdi kan değerleri ve vitaminleri de kontrol ettirin

Suan 40 yasina basmis doktor olan kizkardesimde de ayni agrilar olmustu. Tum sonuclari temiz cikmis ve buyumeden kaynakli denmisti. Gayet saglikli, 2 tane evladi ve aktif bir hayati var. Gecmis olsun.

Ben kendi küçüklüğümde çok bacaklarım ağrırdı. Bazen yürüyemezdim. Annemler doktora goturdu. Doktor biraz muayene etti. Büyüme agrısı bu dedi yolladı. Ne kan alındı ne baska bir şey bakıldı. Cidden buyume agrısıymış bir süre sonra geçti ve o dönemden sonra çok boy atmıştım. Bacaklarım vucuduma göre uzun.

Benim kızım da yaşına göre uzun..12,5 yaşında 1.68 boyunda..buyüme ağrıları daha çok gece oluyor diyorlar.. inşallah dediginiz gibidir..şuan iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…