Kızımın bacak ağrısı

Tam 2 yaşında şimdi ocak ayında oldu ilk, 16 aylikti😔 dizi şişti kizariklik vardi sicaklik artisi vardi o bölgede. Zaten bu hastalik en cok kizlarda oluyormuş, göz doktoruna biz de gidiyoruz ama kalp icin bisey demedi bizim doktorumuz. Ayni sekilde hep yurusun dedi fizik tedavi de gorduk ama o diz açma olayına faydası olmadi pek hala biraz zorlayinca rahatsiz oluyor. Tam düz yapamiyor bacagini, kiziniza sorar misiniz o dizini tam düz yapinca hala bir agri falan hissediyor mu diye, benim kiz kucuk anlamiyor. Merak ediyorum
Ağrıyor dedi ama öyle dayanılmaz gibi değil.. ağrılara o kadar alışmışım ki hissedemiyorum diyor..yarın okul açılınca sabah tutukluğu bakalım devam edecek mi ..tatilden dolayı geç kalkıyordu

Ağrıyor dedi ama öyle dayanılmaz gibi değil.. ağrılara o kadar alışmışım ki hissedemiyorum diyor..yarın okul açılınca sabah tutukluğu bakalım devam edecek mi ..tatilden dolayı geç kalkıyordu
Insallah sabah tutuklugu da uzun surmez tesekkur ederim size de cok gecmis olsun. Kiyamam kucuk de olsa buyuk de olsa evlat. Aci cekmelerine dayanamiyor insan.

Merhaba hanımlar..kızım 11 yaşında, 1 aydır bacak ağrısı yaşıyor özellikle sabah uyanırken bacağını hareket ettiremiyor ,bir süre sonra yürüyebiliyor o da aksayarak..çocuk doktoru prof hocaya götürdüm, ortopediye götürdüm MR,kan testleri normal çıktı..çocuk romotolojisine götürdüm o da tekrar iki dize de MR ve kan testleri istedi,sonuçlar yine normal çıktı ..apranaks yazdı 15 gün takip edin dedi..sizler hiç böyle bir durum yaşadınız mi acaba?büyüme ağrısı olsa hiç bu kadar ağrı olur mu bilemiyorum
O yaşlarda benimde aşırı agrirdi bacak kemiklerim ya ağlardım ozamanlar da da büyüme ağrısı demişlerdi kan değerleri ve vitaminleri de kontrol ettirin

Merhaba hanımlar..kızım 11 yaşında, 1 aydır bacak ağrısı yaşıyor özellikle sabah uyanırken bacağını hareket ettiremiyor ,bir süre sonra yürüyebiliyor o da aksayarak..çocuk doktoru prof hocaya götürdüm, ortopediye götürdüm MR,kan testleri normal çıktı..çocuk romotolojisine götürdüm o da tekrar iki dize de MR ve kan testleri istedi,sonuçlar yine normal çıktı ..apranaks yazdı 15 gün takip edin dedi..sizler hiç böyle bir durum yaşadınız mi acaba?büyüme ağrısı olsa hiç bu kadar ağrı olur mu bilemiyorum
Suan 40 yasina basmis doktor olan kizkardesimde de ayni agrilar olmustu. Tum sonuclari temiz cikmis ve buyumeden kaynakli denmisti. Gayet saglikli, 2 tane evladi ve aktif bir hayati var. Gecmis olsun.

Ben kendi küçüklüğümde çok bacaklarım ağrırdı. Bazen yürüyemezdim. Annemler doktora goturdu. Doktor biraz muayene etti. Büyüme agrısı bu dedi yolladı. Ne kan alındı ne baska bir şey bakıldı. Cidden buyume agrısıymış bir süre sonra geçti ve o dönemden sonra çok boy atmıştım. Bacaklarım vucuduma göre uzun.

Ben kendi küçüklüğümde çok bacaklarım ağrırdı. Bazen yürüyemezdim. Annemler doktora goturdu. Doktor biraz muayene etti. Büyüme agrısı bu dedi yolladı. Ne kan alındı ne baska bir şey bakıldı. Cidden buyume agrısıymış bir süre sonra geçti ve o dönemden sonra çok boy atmıştım. Bacaklarım vucuduma göre uzun.
Benim kızım da yaşına göre uzun..12,5 yaşında 1.68 boyunda..buyüme ağrıları daha çok gece oluyor diyorlar.. inşallah dediginiz gibidir..şuan iyi..

X