• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın Bacağına Çay Döküldü

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Kızım çay içiyormuş bacağına döküldü kaynak degil ama sıcaktı hemen buz koydum silverdin yanik kremi sürdüm simdi bir tane baloncuk cikmis minik minik napsam sizce yatti artik agrimiyor dedi?

çok büyük değilse yarası, silverdin yeterli, acısı olursa ağrı kesici verebilirsiniz. Bir de doğal çözüm olarak zeytinyağı, sürebilirsiniz.
varsa en güzeli sarıkantoron yağı.ama bulmak zor. bi şeyler değmesin. yarın da bi doktora götürün ilaç versin. Eğer büyükse bölge hemen götürseniz daha iyi olabilir.

Geçmiş olsun

18 ama özel bir cocuk bizle konusuyor kizim aciyor mu dedim acimiyor dedi krem surerken soguk dedi sadece ama icim rahat degil

Çayı kendi içtiğine göre çok küçük değildir

Yani çok yansa çok yandığını ifade edebilecek yaştadır

Yarın bir bakın giysisi vs yapışmasın yaraya

Sabah tamamen sönmüş de olabilir

Yukarıdaki notunuzu şimdi gördüm

Sabah bakın yarasının durumuna kalırsa ellerse vs kötü olabilir

Doktora gösterip krem vs alabilirsiniz

çok büyük değilse yarası, silverdin yeterli, acısı olursa ağrı kesici verebilirsiniz. Bir de doğal çözüm olarak zeytinyağı, sürebilirsiniz.
varsa en güzeli sarıkantoron yağı.ama bulmak zor. bi şeyler değmesin. yarın da bi doktora götürün ilaç versin. Eğer büyükse bölge hemen götürseniz daha iyi olabilir.

Geçmiş olsun

Aynısını söyleyecektim.Zeytinyağı veya kantoron yağı birebir.Geçmiş olsun.

Back