Kızımın ayağına çay döküldü kalıcı olurmu ? ve hastaneye gitmelimiyiz ?

Guler Sevgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
1
0
1
37
kızım 10 yaşında 2 Hafta önce oğlum yanlışıklan kardeşinin ayağına çay döktü hemen hızlıcana soğuk suya koyduk ilkez karşılaştığımız için hiç bir tercübemiz yoktu sonra kızım 1. hafta olduğunda ayağında biraz kanama oldu sonra derisi kabarmaya başladı sizce kalıcı olacakmı veya o gidecekmi hastaneye gitmelimiyiz

Geçmiş olsun, hastaneye götürmediniz mi? Lütfen yanık tedavi bölümü olan bir hastaneye götürün, yanık kaçıncı derecedir bilmeden burada size ne desek yalan olur ve eğer ağır bir yanıksa bugüne kadar doktorada götürmediyseniz evet kalıcı olabilir, ki ayağın üstü üstüne bastığı için baskıya maruz kaldığından kanama da yapar şişer de, rica ediyorum ihmal etmeyin hastaneye götürün.

Yani hastaneye goturmemenize gerçekten inanamıyorum hastaneye götürmek için tecrübe gerekmez . Eğer basit bir yanık olsa kabarmasa kanamasa hafif bişey evde de atlatılır diye düşünmüşlerdir derdim ama bu sadece ihmal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…