• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın ateşi düşmüyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun.

oğlum da(3 yaşında ve ilk kez hasta oldu) pzts gecesinden beri ateşli. doktor antibiyotik verdi ama içiremiyoruz. geri tükürüyor püskürtüyor. o nedenle dün iğneye geçtik. birazdan iğne olmaya gidicez yine.
3 gün iğne olup ağır evresi geçince belki içer diye şuruba dönücez ama içmezse 2-3 iğne daha olacak.

ateş düşürücüyü de içmiyor. fitil kullanıyoruz mecburen. pek uzun sürmüyor ama etkisi. hep 38,5 un üstünde ateşi. 39,2-39,4 oluyor bazen. ılık duş aldırııyoruz.
sirkeli su ile alnını eklemlerini siliyorum. sadece külot ile duruyor. bi taraftan da acaba ciğerlerini üşütür mü diye de korkuyorum :18:

yemek de yemiyor. kavun, azcık muz, kavanoz maması, süt içiyor (ilk günler süt ve su da içmiyordu yeni başladı içmeye)

inşallah bu gece uyuyabiliriz. ateşi çıkmaz inşallah. dün bütün gün yattı. bugün en azından oturduğu yerde oyuncaklarıyla oynuyor. iğne yapılan bacağının üstüne basamıyordu.
bugün de zorla basıyor. diğer bacağa da iğne olunca ne yapcaz bilmiyorum.

hepinize geçmiş olsun tekrar.

benim kızımda aynı durumda1.5 yaşında ateş çok yüksek değil 37.5 -38.5 arasında seyrediyor ama düşüremiyoduk bi türlü iki gün hastanede yattık hem idrar yolu hemde boğaz enfeksiyonu olmuş doktor ateşin düşmemesine takıldı baya test yaptı ama çok şükr bişey çıkmadı burayı okuyunca anladım bu salgından olduğunu yaklaşık on 12 gündür bu haldeyiz bide benim kızı antibiyotikler ishal yapıyo bide onunla uğraşıyoruz 2 gündür neşesi iyi yemeyede başladı azar azar ama ishal devam ediy ateşte hala arar ara 37.5 üzerine çıkıyo inanın kaçgndür uyku falan yok ben hasta oloum başında Allah hepimize sabır versin ve bi an önce beişlerimiz iyileşsin

cevap yazamadım. konuyu açtığım gün kızımı başka bir doktora götürdüm boğazları aşırı enfeksiyon olmuş kan testi yaptı vücüdünda mikrop ve enfeksiyon ıranı 12 kat fazla çıktı. doktor çok ağır bir enfeksiyon durumu var dei. 5 tane penisilin verdi artı antibiyotik şurup. o gün ilk iğneyi yaptı hemen rahatladı zaten ateşi çıkmadı 2. iğneyide yaptırdık ama iğneler 1000 lik çok ağır saatlerce yürümüyor kıyamadık vurdurmadık pazartesi tekrar kontrole gittik baya ii dedi .ğneyi kesin dei. 10 gün sonra kontroldede herşey normaldi. çok şükür. kaç senedir gittiğim doktorundan soğudum bir daha ona götürmem.

Back