Doğuma Hazırlık Kızımın Adı Masal mı olsun Mina mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Masal mı Mina mı ?

• MASAL

OY: 46 54,8%
  • MİNA

OY: 38 45,2%

• Ankete Katılan
    84
  • Anket Kapalı .
1. Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü. mekke yakınlarında seytan taşlama alanın oldugu dag

Köken : Arapça

Bence ne masal ne mina gülce olsun ismi... Ama anket cevabım masaldan yana mina bence hoş değil

Ben Masal'a oy vermistim
Ama merak ettim simdi.. Sen hangi isime daha sicak bakiyorsun?

ben masaldan yana oy kullandım mina bence hiç hoş değil masal güzel bir isim bende bebeğimin cinsiyetini yarın öğrenecem inşallah gösterirse tabiki eğer kızım olursa bende masal ismini düşünebilirim ama erkek olursa kesin ege olacak tabi en önemlisi sağlıklı olmaları.

isim koyarken büyük insan olarak düşünmek lazım diye düşünürüm hep...okula gidiyor...üniversiteye gidiyor...çalışma iş hayatı.... evleniyor anne oluyor...torun sahibi oluyor....

masal bebekken çocukken güzel kulağa hoş sevimli geliyor ama iş hayatında "Masal hanım" dediklerini düşününce hoşuma gitmedi...

mina bence daha uygun bir isim....

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

aynen öyle olur....ve kızının psikolojisi bozulur....sıradışı isimler koyarken buna çok dikkat etmek lazım...

öncelikle cevap veren herkese çok teşekkürler.
Kararımız belli oldu.
Anket sonucunda da yüksek çıkan isim benim gönlümden geçen oldu.
Sadece bir ilave ile kızımın adı çiğdem masal olucak inşallah
çiğdem kayınvalidemin ismi.
Hem onun gönlü olucak hemde benim istediğim.

çok düşündüm masal ismi çok iddialı belki.ilerde kızım bana teşekkürmü eder kızar bilmiyorum ama kararım bu.
Melek kızıma bu ismin çok yakışıcağından, iş kadınıda olsa ,sanatlada ilgilense kısaca ne meslek seçerse seçsin bu ismi çok güzel taşıcağından eminim.

Herkese tekrar tekrar çok teşekkürler...:enbuyukkk:

Bence masal koyabilirsin benim 1 yasında kızım var ısmı masal simay bence masal ısmı cok guzel tabı yıne senın tercıhın allah bebegıne uzun omur versın

masal benim de favorum kızım olursa koyma ihtimalimin yüksek olduğu bir isim

neden dersen eşimle benim ismimizin karışımından masal oluşuyor ...

tabiki oyum masala ...

ben masal ı beğeniyorum, bebeğe yakışan bir isim masal ama ilerde yetişkin olunca da yakışır mı bilemiyorum,

2. bebeğim kız olursa ben de masal ismini düşünüyorum, eşim kabul etmiyor ama bakalım

Masal ismi bana çok garip geliyor, yani bebekken, çocukken falan neyse de büyüyünce Masal Hanım, Masal teyze kulağa hoş gelmiyor, Mina anlamlı ve hoş bir isim bence.

oyy doğmuş da iami Masal olmuş bile hiç bakmamışım tariheohaoldumsmile Allah analı-babalı büyütsün, tahtı da bahtı da güzel olsun inşallah.

:) canım oncelıkle hayırlı olsun dım annelık cok guzel bısey ısıme gelıncede bencede masal :) bende kzıım olursa ıkıncıcı kez adını masal koycam :) derdım belkı fıkrı olsund ıye benımde kzımın adı AZRA HİRA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…