Doğuma Hazırlık Kızımın Adı Masal mı olsun Mina mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Masal mı Mina mı ?

• MASAL

OY: 46 54,8%
  • MİNA

OY: 38 45,2%

• Ankete Katılan
    84
  • Anket Kapalı .
neden durmuş anketim :1no2:

benim için her fikir çok öenmli
yardımcı olun lütfen arkadaşlar :1hug:

bence masal ...mina yabanci isimmis gibi begenmiyorum ben.allah saglikli yavru versin kucagina canim...

bence masal

mina
liman şarap şişesi vs gibi anlamlara gleiyo
arapça anlamı ise şeytan taşlama yapılan yerin oldugu isim
yani bi bölge yada belde ismi bana cok mantıklı gelmıyor

masal bence ömrü masllarda prensesler gibi güzel geçsin :)
yakışlı prensiyle karşılaşıp bi ömür mutlu olsun

ecrin 74, jade 06 ,brcsrkn teşekkür ederim cevapladığınız için
benimde tek hayalim onun masal gibi bir hayatı olması.
allah hepimizin yavrusuna güzel hayatlar nasip etsin inşallah

masal yerine öykü daha hoş
masal kız ismi için biraz kaba geliyor bana :uhm:
ben mina ya oy verdim
sağlıkla kucağına alırsın insallah

masal olsun...masal gibi hayatı olsun inşallahopuyorumnanaktan

canım ikiside çok güzel bence mina kuranda geçiyor diye biliyorum ama anlamını unuttum. ben zor da olsa masalda karar kıldım.ikiside çok güzelll ama

bende masal ı oyladım..
isim seçmek gerçekten zor bende açmıştım bi anket ve hala tam olarak karar vermiş değilim
kolay gelsin arkadaşım :)

aslında karar veriyor insanda sonra biri geliyor bir laf ediyor kafa hoopppp yine karışıyor.
o yüzden bende bu enketi açtım.çünkü burada kimse kimse tanımıyor.gerçekten samimi duygularını yazıyor.
buradan çıkıcak sonuç o yüzden benim için önemli canım

sanada kolay gelsin bu yoldaopuyorumnanaktan

Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Mina dağını biliyorum bende.kuzenimin kızı mina ve çok ama çok şeker bişey.Mina adı bence daha anlamlı ve güzel geliyor kulağa.ikiside olsun diyeceğim ama pek uymuyor o yüzden Mina diyorum ben.

aslında masal da karar vermek istiyorum ama birkaç kişi okulda dalga geçerler filan dedi.

sizce masal dalga geçilicek bir isim mi???

sonuçta çocuklar hemen hemen her isimle dalga geçiyorlar.

ama masalda dalga geçilicek birşey bulamıyorum ben.

sizce???

merhaba canım ben masalı oyladım masal daha hoş ve bu sizin masalınız bence. masalda dalga geçilecek bi tarafta yok. allah hayırlı doğumlar göstersin .

mina guzel evet bızede fastan mına adında bır gelın geldı dugunumuz yenı oldu kız arap arap ismi bu

ben de 7 yıllık uğraştan sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.....Allahın izniyle oğlum olacak....ama hep kızım olursa adını masal koyacağım derdim....o yüzden masal ismini çok severim...bence masal koy sende......kızın okuduğun en güzel masal olsun:)
bu arada ben de oğluşuma "demir" ismini düşünüyorum......demir gibi güçlü kuvvetli olsun ve annesine tutunsun...sağlıklı sıhhatli gelsin diye......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…