benim oglumda 2,5 yasinda ve hala bez bagliyorum. bir türlü alistiramadim. tuvalete kesinlikle yapmiyor. bezini bagladigim an ona yapiyor. cildirmak üzereyim bende
aynı dert bende var 3 yaşında kızım.çok inatlaşıyor.ama ence havaların ısınmasını beklemek lazım soğukta oturmak istemiyor lazımlıga.bide benim kız kabız oldu bu tuvalet yüzünden.baharda denemelere başlıcam.ama gercekten cok yıptarıcı bişey delirceim yani az kaldı
ben de bugün tekrar baskadim tuvalete oturtmaya. bakalim becerebilekmiyim. tuvalete oturuyor ama yapmiyor:1no2::1no2:. deli olcam. klava:kafaya koydum 1 hafta icinde ögretmem lazim. cok sabirli olmam lazim. gelismeleri yazarim size
yhaa ben tuvalete alıştırdım 1 sene oldu ama lazımlıga yapmıo ... ancak biz tutuyoruz oturur pozisyona getriyoruz kaldırıyoz öle yapıo ... bend e ona nasıl alıştırıcam bilmiorum..
yhaa ben tuvalete alıştırdım 1 sene oldu ama lazımlıga yapmıo ... ancak biz tutuyoruz oturur pozisyona getriyoruz kaldırıyoz öle yapıo ... bend e ona nasıl alıştırıcam bilmiorum..
canim bence tuvalete yapmasi daha. lazimliga yapsa sonra tuvelete nasil alistiricam diye düsünmek gerekecek:uhm:. keske benim ki de yapsa tuvalete. ama nerdee. :Saruboceq:yok alistiramadim 3 gün oldu. hep altina yapiyor. kac kere camasir degistirdik.sabrim tükenmek üzereklava:
ödül verin yapmadan tuvaletten kalkarsa istediği şeyi vermeyin ama önce nasıl yapılacağını nasıl oturulacağını gösterin arkadaşlar.siz oturun önce bak böyle falan deyin.benim kızım 2.5 yaşında 1.5 yaşından beri lazımlığına oturuyor ilk başta gösterdi annem böyle diye ödül verdik parka götürdük alıştı.şimdi geceleri bez takmıyorum bezsiz yatıyor sadece dışarı çıkarken bağlıyorum o kadar.