• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızımı nasıl biberona alıstırabilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zynpkvsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
194
0
46
Diğer
kızlar benim 6 aylık bi kızım var bi hafta öncesine kadar gayet güzel anne sütü alıyordu ama birden sütüm kesildi cook cook az sütm var ve yetmiyo bende mama vermeye calısıyorum biberonla ama istemiyo bi haftadır doymuyo kızım ve sürekli aglıyo. Kızlar neyapcam ben simdi onu nasıl alıstırcam biberona gece özellikle uyumuyo hic uyurken biberonla beslemeyide denedim ama icmio:çok üzgünüm:

canım aynı sorunu bizde yaşadık anlıyorum seni benimki 3 aylıktı mamaya başladığımda emzik emiyo doğduğundan beri damaklı emziğe alışık olduğu için damaklı biberon emziği aldık onunla alıştırdık sonra da aventin anne göğsüne en yakın biberonu var onu aldık .az da olsa emmeye devam ediyo bırakmadı yani emmeyi 5 aylık olmak üzere al dene derim

canım benimki dogdugunda alıyodu
ama 3 aylık civarı almamaya başladı
şimdide bari gece devam sütü vereyim diyorum kesinlikle almıyor hemen midesi bulanıyor
cok üstüne düşmedim bir iki farklı emzik denedim
anne memesine yakın bi emzik daha varmış
tam adını bilmiyorum ama eczaneye sorsan yardımcı olurlar
farklı biberon başlıkları denemelisin inşll birinden birini alır
yoksa cok zor oluyor

canım aynı sorunu bizde yaşadık anlıyorum seni benimki 3 aylıktı mamaya başladığımda emzik emiyo doğduğundan beri damaklı emziğe alışık olduğu için damaklı biberon emziği aldık onunla alıştırdık sonra da aventin anne göğsüne en yakın biberonu var onu aldık .az da olsa emmeye devam ediyo bırakmadı yani emmeyi 5 aylık olmak üzere al dene derim

ya ben ne emzige alısturabildim ne biberona herceşitle denedik ama olmuyo istemiyo ne yapcam bilmiorm :(

canım benimki dogdugunda alıyodu
ama 3 aylık civarı almamaya başladı
şimdide bari gece devam sütü vereyim diyorum kesinlikle almıyor hemen midesi bulanıyor
cok üstüne düşmedim bir iki farklı emzik denedim
anne memesine yakın bi emzik daha varmış
tam adını bilmiyorum ama eczaneye sorsan yardımcı olurlar
farklı biberon başlıkları denemelisin inşll birinden birini alır
yoksa cok zor oluyor

Ac kalıyo yinede almıyo biberonu delircem

Back