- 28 Şubat 2022
- 92
- 300
- 23
- Konu Sahibi organiksebze
-
gecmıs olsun ay mıdem kalbım....sarılıyor-lar demıssın? kac kısı? bu ne boyle kanım donduMerhaba hanımlar. Dün gittiğimiz bir misafirlikte eşlerimizden dolayı ilk defa bir araya geldiğimiz bir kadın ve 2 yaşında kızı vardı. Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama kendini ifade edebilen sosyal bir çocuk. Biz kalabalık hanımlar arasında sohbet ederken iki adım ötemizde bir ağlama sesi duyuldu, hemen koştum kızımı yere yatırmış sarılıyorlar kızımda kurtulmaya çalışıyor sandım. Ama bir ayırdım ki kızımın yanağını ve gözünün tam altını ısırmış çocuk, tüm dişlerinin izi kızımın yüzünde kıpkırmızı.Kızım şok içinde ağlama krizindeydi ve bende aynı şoku yaşadım. Çocuğun annesi yaklaşık 5 dk sonra banyoya yanımıza geldi ve “Daha öncede böyle şeyler yapiyordu ama burda yapmaz sandım” dedi.Birde hakkınızı helal edin dedi içeri geçti. O an kızımı sakinleştirmeye çalıştığım için ona odaklandım ve hiçbir tepki vermedim. Sonrada kalktık huzursuz olduğu için eve geldik. Ama kızım sanki bi travma geçirdi devamlı aynaya bakıp yanağını ısırdığını anlatıyor. Gece hiç uyuyamadım üzüntümden eve geldikten sonra mantıklı bir şekilde olayı düşündüm ve çocuğun annesinin tepkisinin ne kadar yetersiz olduğunu fark edip dahada sinirlendim umarım kızımda kalıcı bi iz bırakmaz arkadaş ilişkilerinde
Ben tepkiyi normal buldum, çünkü 2 yaşındaki bir çocuğa kızmak vs. gibi şeyler kötü davranışı pekiştirir bildiğim kadarıyla (çocuk gelişimciler daha iyi bilir ama). Sizden de özür dilenmiş başka ne gibi bi tepki verilebilirdi ki tam anlayamadım beklentinizi?Merhaba hanımlar. Dün gittiğimiz bir misafirlikte eşlerimizden dolayı ilk defa bir araya geldiğimiz bir kadın ve 2 yaşında kızı vardı. Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama kendini ifade edebilen sosyal bir çocuk. Biz kalabalık hanımlar arasında sohbet ederken iki adım ötemizde bir ağlama sesi duyuldu, hemen koştum kızımı yere yatırmış sarılıyorlar kızımda kurtulmaya çalışıyor sandım. Ama bir ayırdım ki kızımın yanağını ve gözünün tam altını ısırmış çocuk, tüm dişlerinin izi kızımın yüzünde kıpkırmızı.Kızım şok içinde ağlama krizindeydi ve bende aynı şoku yaşadım. Çocuğun annesi yaklaşık 5 dk sonra banyoya yanımıza geldi ve “Daha öncede böyle şeyler yapiyordu ama burda yapmaz sandım” dedi.Birde hakkınızı helal edin dedi içeri geçti. O an kızımı sakinleştirmeye çalıştığım için ona odaklandım ve hiçbir tepki vermedim. Sonrada kalktık huzursuz olduğu için eve geldik. Ama kızım sanki bi travma geçirdi devamlı aynaya bakıp yanağını ısırdığını anlatıyor. Gece hiç uyuyamadım üzüntümden eve geldikten sonra mantıklı bir şekilde olayı düşündüm ve çocuğun annesinin tepkisinin ne kadar yetersiz olduğunu fark edip dahada sinirlendim umarım kızımda kalıcı bi iz bırakmaz arkadaş ilişkilerinde
Geçmiş olsun. Bırakmaz. Defalarca anlattırın olayın etkisinden kurtulana kadar diyorlar. Siz de her defasında arkadaşının yanlış bir davranış yaptığını söyleyebilirsiniz. Böyle yaşadıkları olayları anlamlandırıyorlarmış ve travma olmuyormuş.Merhaba hanımlar. Dün gittiğimiz bir misafirlikte eşlerimizden dolayı ilk defa bir araya geldiğimiz bir kadın ve 2 yaşında kızı vardı. Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama kendini ifade edebilen sosyal bir çocuk. Biz kalabalık hanımlar arasında sohbet ederken iki adım ötemizde bir ağlama sesi duyuldu, hemen koştum kızımı yere yatırmış sarılıyorlar kızımda kurtulmaya çalışıyor sandım. Ama bir ayırdım ki kızımın yanağını ve gözünün tam altını ısırmış çocuk, tüm dişlerinin izi kızımın yüzünde kıpkırmızı.Kızım şok içinde ağlama krizindeydi ve bende aynı şoku yaşadım. Çocuğun annesi yaklaşık 5 dk sonra banyoya yanımıza geldi ve “Daha öncede böyle şeyler yapiyordu ama burda yapmaz sandım” dedi.Birde hakkınızı helal edin dedi içeri geçti. O an kızımı sakinleştirmeye çalıştığım için ona odaklandım ve hiçbir tepki vermedim. Sonrada kalktık huzursuz olduğu için eve geldik. Ama kızım sanki bi travma geçirdi devamlı aynaya bakıp yanağını ısırdığını anlatıyor. Gece hiç uyuyamadım üzüntümden eve geldikten sonra mantıklı bir şekilde olayı düşündüm ve çocuğun annesinin tepkisinin ne kadar yetersiz olduğunu fark edip dahada sinirlendim umarım kızımda kalıcı bi iz bırakmaz arkadaş ilişkilerinde
Z kuşağı gençleri var ya, bence z kuşağı anneleride olmalı.Merhaba hanımlar. Dün gittiğimiz bir misafirlikte eşlerimizden dolayı ilk defa bir araya geldiğimiz bir kadın ve 2 yaşında kızı vardı. Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama kendini ifade edebilen sosyal bir çocuk. Biz kalabalık hanımlar arasında sohbet ederken iki adım ötemizde bir ağlama sesi duyuldu, hemen koştum kızımı yere yatırmış sarılıyorlar kızımda kurtulmaya çalışıyor sandım. Ama bir ayırdım ki kızımın yanağını ve gözünün tam altını ısırmış çocuk, tüm dişlerinin izi kızımın yüzünde kıpkırmızı.Kızım şok içinde ağlama krizindeydi ve bende aynı şoku yaşadım. Çocuğun annesi yaklaşık 5 dk sonra banyoya yanımıza geldi ve “Daha öncede böyle şeyler yapiyordu ama burda yapmaz sandım” dedi.Birde hakkınızı helal edin dedi içeri geçti. O an kızımı sakinleştirmeye çalıştığım için ona odaklandım ve hiçbir tepki vermedim. Sonrada kalktık huzursuz olduğu için eve geldik. Ama kızım sanki bi travma geçirdi devamlı aynaya bakıp yanağını ısırdığını anlatıyor. Gece hiç uyuyamadım üzüntümden eve geldikten sonra mantıklı bir şekilde olayı düşündüm ve çocuğun annesinin tepkisinin ne kadar yetersiz olduğunu fark edip dahada sinirlendim umarım kızımda kalıcı bi iz bırakmaz arkadaş ilişkilerinde
Ben diğer anneyi çok sakin bulldum hakkını helal et nedir yahu, madem çocuğunu terbiye etmeyi beceremiyorsun , çocuğunun diğer çocuklara zarar verdiğini biliyorsun o zaman diğer çocukların yanına ya götürmezsin ya da peşinen söylersin ev sahibine çocuğuna dikkat etsinBurda taşlamayın beni anne ne yapsın diye, onu bunu ısıran bir çocuk hiç normal değil , kaniş köpeğim bile ısırmamamsı gerektiğini biliyor. Tşalayacaklar taşlasın şimdi linçleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?