- 28 Şubat 2022
- 92
- 300
- 23
- Konu Sahibi organiksebze
Merhaba hanımlar. Dün gittiğimiz bir misafirlikte eşlerimizden dolayı ilk defa bir araya geldiğimiz bir kadın ve 2 yaşında kızı vardı. Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama kendini ifade edebilen sosyal bir çocuk. Biz kalabalık hanımlar arasında sohbet ederken iki adım ötemizde bir ağlama sesi duyuldu, hemen koştum kızımı yere yatırmış sarılıyorlar kızımda kurtulmaya çalışıyor sandım. Ama bir ayırdım ki kızımın yanağını ve gözünün tam altını ısırmış çocuk, tüm dişlerinin izi kızımın yüzünde kıpkırmızı .Kızım şok içinde ağlama krizindeydi ve bende aynı şoku yaşadım. Çocuğun annesi yaklaşık 5 dk sonra banyoya yanımıza geldi ve “Daha öncede böyle şeyler yapiyordu ama burda yapmaz sandım” dedi.Birde hakkınızı helal edin dedi içeri geçti. O an kızımı sakinleştirmeye çalıştığım için ona odaklandım ve hiçbir tepki vermedim. Sonrada kalktık huzursuz olduğu için eve geldik. Ama kızım sanki bi travma geçirdi devamlı aynaya bakıp yanağını ısırdığını anlatıyor. Gece hiç uyuyamadım üzüntümden eve geldikten sonra mantıklı bir şekilde olayı düşündüm ve çocuğun annesinin tepkisinin ne kadar yetersiz olduğunu fark edip dahada sinirlendim (yetersizlikten kastım çocuğunu uygun bir dille uyarması ve ağlayan çocuğumla daha alakadar olması) umarım kızımda kalıcı bi iz bırakmaz arkadaş ilişkilerinde
Son düzenleme: