Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YAĞMUR'umu biricik kızımı çok özledim ona olan özlemim her geçen gün daha da büyüyor bu dünyada olmasa da öbür dünyada elbet bir gün özlemimiz bitecek...
yavrumun gözlerine her baktığımda içime bir kor düşer.önce sevgimden yanar yüreğim sonra da kaybetme korkusundan.
Rabbime dua ederim Allahım beni evlat acısıyla sınama.onun o parlayan gözleri beni ferahlatır.annelik böyle bişey.korku sevgi endişe mutluluk her türlü duygu.Allah kimseyi meleğinden ayırmasın.eğer ayrılık var ise de sabrını ve mükafatını versin...
canım canım canımmmm..Allah yardımcın olsun,sabrını mükafatını versin.. kalbim acıdı,acınla..Allahım geride kalanlara güç kuvvet sabır versin..Mekanı cennet olsun yağmurun,yattığı yere yağmur gibi nurlar yağsın..