• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımı çok özledim

ben kaybetmedim ama sen böyle bir acı yaşadın sanırım:5: inş. kızın değildir bu kayıp:14:

var tabiki.. Yarama bastin, ama evlat baska birsey,neden ayrisiniz?

YAĞMUR'umu biricik kızımı çok özledim ona olan özlemim her geçen gün daha da büyüyor:( bu dünyada olmasa da öbür dünyada elbet bir gün özlemimiz bitecek...

:43: :43: :43: allahım bana ewladımın acısını gösterme...bu acyı tadanlarında acısını hafiflet yardım et güç sabır wer :(

yavrumun gözlerine her baktığımda içime bir kor düşer.önce sevgimden yanar yüreğim sonra da kaybetme korkusundan.
Rabbime dua ederim Allahım beni evlat acısıyla sınama.onun o parlayan gözleri beni ferahlatır.annelik böyle bişey.korku sevgi endişe mutluluk her türlü duygu.Allah kimseyi meleğinden ayırmasın.eğer ayrılık var ise de sabrını ve mükafatını versin...:25:

canım canım canımmmm..Allah yardımcın olsun,sabrını mükafatını versin.. kalbim acıdı,acınla..Allahım geride kalanlara güç kuvvet sabır versin..Mekanı cennet olsun yağmurun,yattığı yere yağmur gibi nurlar yağsın..

vallahi içim acıdı Allahım düşmanıma dahi evlat acısını göstermesin Allahım size bol bol sabırlar versin

cnm allahh sabırlar wersin ...
bende tüm sewdiklerimi kaybettim canlarımıı yakın zamandada düşük yaşadım yani bebeğimi de kaybettimm:14:

Back